Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un barbat din Vrancea, dat disparut de doua zile, a fost gasit inecat

Antena3 Antena3,
Un barbat din Vrancea, dat disparut de doua zile, a fost gasit inecat

Un barbat in varsta de 62 de ani, din comuna Tulnici, disparut de acasa de doua zile, a fost gasit inecat, vineri dupa-amiaza, la circa opt kilometri de locul in care se presupune ca ar fi fost luat de ape,. continuă pe Antena3

Roman plecat la munca in Franta, dat disparut de familie. Ultima conversatie cu rudele de acasa dateaza din 20 februarie

Un barbat in varsta de 35 de ani din Sighetu Marmatiei a fost dat disparut de familie. Andrei Popsa lucra in Franta de mai multi ani, dar din 20 februarie familia lui nu mai stie nimic de el. Persoanele care pot oferi detalii despre el sunt rugate sa anunte de urgenta politistii.

IN TIMPUL REUNIUNII TEHNICE A SEFILOR EUROPENI IN DOMENIUL PADURILOR Peste 100.000 de copaci, taiati in doua zile

Organizatiile de mediu sustin ca in timp de doua zile au fost taiati peste 115. 000 de arbori * Specialistii afirma ca inmultirea taierilor este cauzata de netratarea corespunzatoare a daunatorilor Organizatia neguvernamentala Agent Green afirma, intr-un comunicat de presa, ca, in ultimele doua zile, 115. 200 de arbori au fost taiati ilegal in tara noastra. Defrisarile ilegale ar fi avut loc in timp ce la Gura Humorului se desfasura reuniunea tehnica la nivelul directorilor generali din Uniunea Europeana in domeniul padurilor. in cadrul evenimentului s-a dis-cutat despre gospodarirea durabila a padurilor in contextul schimbarilor climatice care au inceput sa faca ravagii in intrea-ga Europa.

Un barbat din Dambovita si-a ucis tatal cu un cutit. Ce i-a spus fiului inainte sa moara

Un barbat de 68 de ani din comuna Sotanga, sat Teis, a fost injunghiat mortal de fiul sau, in urma unui conflict spontan generat de vanzarea unei case, informeaza, marti, IPJ Dambovita. La data de.

Batran dintr-o zona afectata de inundatii, dat disparut de familie

Incepand din cursul noptii trecute, fortele Ministerului Afacerilor Interne au demarat o operatiune de cautare a unui barbat de 80 de ani din Paltineni, disparut de la domiciliu.

Cativa turisti erau intr-o padure din Vrancea cand au avut parte de o intamplare neasteptata: Dumnezeule. Nu am stiut unde sa-l bagam (VIDEO)

Cativa turisti erau in apropiere de Lepsa, Vrancea cand au avut parte de o intamplare total neasteptata. Acestia erau in apropiere de cabana lor candau zarit un ursulet de aproximativ patru.

Un barbat din Dorohoi si-a cusut pe viu testiculele, cu ata de papiota. Medicii au avut un soc

Un barbat in varsta de 63 de anidin Dorohoia ajuns la urgente in stare grava dupa ce a incercat sa se opereze singur. Duminica dimineata, acesta s-a ranit intr-o tepusa din gardul de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )