Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a fost arestat dupa ce a pus sageti false pe podeaua din Ikea, creand astfel un labirint fara iesire

Playtech Playtech,
Un barbat a fost arestat dupa ce a pus sageti false pe podeaua din Ikea, creand astfel un labirint fara iesire

Un barbat a fost arestat pentru ca a pus sageti false pe podea in Ikea, pentru a crea un labirint fara iesire. Evenimentul s-a petrecut intr o sambata la multinationala Ikea din Atlanta, cand un vanzator a alertat politia ca nimeni nu a parasit cladirea si a considerat ca este foarte ciudat. Politia a . continuă pe Playtech

Batran de 74 de ani din Braila arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata de cinci ani

Un batran, in varsta de 74 de ani, din comuna braileana Ulmu, a fost arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata in varsta de 5 ani, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean I.

Iesean arestat dupa ce si-a agresat sexual copiii, i-a batut, infometat si obligat sa fumeze si sa bea alcool Copiii au intre 1 si 11 ani

Un barbat din Iasi a fost arestat, fiind acuzat ca si-a agresat sexual copiii, sub amenintarea cutitului, i-a batut, infometat si i-a obligat sa fumeze si sa bea alcool. Cel mai mic dintre copii are 1 an, iar cel mai mare, 11 ani. De asemenea, el este acuzat ca, sub amenintarea cutitului, si-a violat sotia, in prezenta copilului de 1 an.

Filipine: O americanca a fost arestata dupa ce a incercat sa scoata ilegal din tara un bebelus

O femeie de 43 de ani din SUA a fost arestata dupa ce vamesii au descoperit un baietel de o saptaman.

Faze tari: O soferita a fost arestata dupa ce s-a dat drept fiica sa. Ce ascundea in masina; Un timisorean realizeaza aparate foto din doze de bere sau cutii de pantofi

Cum s-a imbracat o domnisoara de onoare la nunta surorii sale. Imaginea a devenit virala. Christina Meador a fost aleasa de sora sa, Deanna Adams, sa-i fie domnisoiara de onoare. Tanara. Descoperirea socanta a unui barbat, dupa ce a facut un test ADN. Cine era de fapt sotia sa. O femeie a descoperit ca sotul ei este.

SOC! Trupul fetei a fost DESCOPERIT, dupa zile de cautari! Este CUMPLIT cum a fost gasit

Fetita de 10 ani care s-a inecat in Dunare a fost gasita abia dupa patru zile! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Copila.

Femeia s-a dus la politie sa depuna plangere ca a fost violata. Dupa doua zile, ceva neasteptat s-a intamplat

O femeie din Orastie s-a prezentat la Politie si a sustinut ca a fost violata de doi barbati, intr-o cladire dezafectata din municipiu. Suspectii au fost identificati, insa ulterior femeia s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )