Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un barbat a fost arestat dupa ce si-a talharit fosta iubita in plina strada

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost arestat dupa ce si-a talharit fosta iubita in plina strada

Barbatul a fost retinut de procurori si apoi arestat de magistrati dupa ce si-a atacat fost iubita intr-o statie de autobuz si i-a smuls un lantisor de la gat. continuă pe Adevărul

Razbunare crunta in plina strada in Brasov. Un barbat si-a lovit si talharit fosta iubita

Un barbat a fost arestat dupa ce si-a talharit fosta iubita intr-o statie der autobuz. Barbatul in varsta de 48 de ani nu a putut sa accepte faptul ca iubita lui l-a parasit si ca.

Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei Borussia Dortmund a fost arestat

Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund a fost arestat vineri, a anuntat Parchetul din Germania, adaugand ca motivul atacului a fost financiar, si nu terorist. Suspectul este un barbat in varsta de 28 de ani, cetatean germano-rus, relateaza AFP.

Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei Borussia Dortmund a fost arestat. El voia prabusirea actiunilor la bursa

Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund a fost arestat vineri, a anuntat Parchetul din Germania, adaugand ca motivul atacului a fost financiar, si nu terorist. Suspectul este un barbat in varsta de 28 de ani, cetatean germano-rus, relateaza AFP. Suspectul ar fi vrut ca prin atacarea autocarului sa produca scaderea actiunilor la bursa ale clubului, urmand ca el sa le poata cumpara mai usor.

Soferul de 20 de ani din Rubla care a provocat un accident soldat cu doua decese a fost arestat

Soferul de 20 de ani din Rubla care a omorat doua persoane la Salcioara, una fiind bunicul sau, de 81 de ani, dupa ce s-a urcat baut la volan, a pierdut controlul masinii pe care o conducea si a izbit violent un stalp de electricitate, a fost arestat preventiv vineri pentru 30 de zile. Tragedia a avut loc marti, iar imediat a fost internat in spital dupa ce medicii i-au gasit glicemia marita. Joi, dupa externare, a fost retinut de politisti.

VIDEO Situatie critica in Barlad: orasul a ramas fara curent electric, fara apa si fara semnal la telefonia mobila. Spitalul merge pe generator, intrarea in oras a fost blocata dupa ce 23 de stalpi de electricitate au fost doborati de viscol

Municipiul Barlad este in acest moment orasul cel mai afectat de viscolul din noaptea trecuta. Orasul vasluian a ramas fara curent electric, dupa ce 23 de stalpi de inalta tensiune de la intrarea in Barlad au fost rupti din cauza vantului puternic. In oras nu mai este furnizata nici apa, iar retelele de telefonie nu functioneaza, cu exceptia retelei Digi/RCS, a declarat pentru HotNews. ro jurnalistul Sergiu Badarau de la Buna Dimineata Barlad. Sute de masini au fost blocate in aceasta dimineata la intrarea in oras, pe DE 581 din cauza stalpilor rupti. 54: Alimentarea cu energie electrica a fost reluata in mare parte din oras, transmite Buna Dimineata Barlad.

Patru persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit in statiunea Mamaia

Patru persoane au fost ranite, marti dupa-amiaza, in urma unui accident produs in statiunea Mamaia, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, relateaza News. ro. Ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Constanta.

Afganistan: Peste 50 de soldati au fost ucisi dupa ce talibanii au atacat o baza militara din nord

Peste 50 de soldati afgani au fost ucisi in timpul unui atac asupra bazei lor vineri, in apropiere de marele oras din nord Mazar-e-Sharif, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al armatei americane, la Kabul, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )