Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un barbat a fost condamnat dupa ce si-a injunghiat sotia, suparat ca a fost trimis sa isi gaseasca un loc de munca

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost condamnat dupa ce si-a injunghiat sotia, suparat ca a fost trimis sa isi gaseasca un loc de munca

Dorin Alimpescu a fost condamnat de instanta Tribunalului Hunedoara pentru tentativa de omor, dupa ce si-a atacat sotia cu un cutit. continuă pe Adevărul

Cristian Cioaca a fost condamnat la doi ani cu suspendare

Cristian Cioaca a fost condamnat la doi ani cu suspendare pentru ca a spart contul de mail al Elodiei Ghinescu. Familia Elodiei a cerut ca fostul politist sa fie trimis dupa gratii si a cerut daune morale in.

Un consilier judetean din Botosani a fost condamnat pentru evaziune fiscala. Acesta isi va petrece urmatorii doi ani dupa gratii

Consilierul judetean a fost condamnat miercuri de magistrati. Acesta ar urma sa isi execute pedeapsa in Penitenciarul Botosani. Acesta va trebui pe langa executarea pedepsei sa despagubeasca statul roman cu peste 60. 000 de lei.

Profesorul care a organizat tabara de la Busteni - in care o eleva olimpica din Capitala a murit - a fost condamnat la inchisoare cu executare

Mircea Lascu, profesorul care a organizat, in ianuarie 2013, o tabara pentru elevii olimpici la Busteni, in care o eleva de 13 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul vilei in care era cazata, a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa de Judecatoria Sinaia. Decizia magistratilor nu este definitiva.

Profesorul care a organizat tabara de la Busteni unde a murit o eleva de 13 ani a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare cu executare

Profesorul care a organizat in ianuarie anul trecut tabara de la Busteni in care o eleva a murit a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare cu executare. Magistratii Judecatoriei Sinaia l-au condamnat p.

Cioaca a fost condamnat in dosarul de infractiuni informatice

Cristian Cioaca a fost condamnat, vineri, la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul de infractiuni informatice, in urma unei decizii a Judecatoriei Brasov.

A fost condamnat pentru contrabanda cu pantofi din Italia, de aproape un milion de lei

Moldoveanul a fost prins de anchetatori in septembrie, dupa ce intr-un autocar care transporta colete din Italia in Republica Moldova a fost gasita marfa de contrabanda de 941. 000 de lei.

De ce a fost condamnat Gigi Becali. Vezi motivarea magistratilor

La aproape un an de la condamnarea lui Gigi Becali, magistratii au redactat si motivarea deciziei. Acestia sustin ca Becali a fost doar complice in afacerea transferurilor de terenuri cu MApN, insa.

Valcea: O persoana a murit si alta a fost ranita dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit

O persoana a murit si alta a fost ranita, joi dimineata, in urma unui accident produs pe DN 64 A, in judetul Valcea, dupa ce un autoturism a lovit o autoutilitara, traficul rutier in zona desfasurandu-se cu restrictii, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )