Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un barbat A FOST ELIBERAT din arest DINTR-O EROARE a unui politist

B1 B1,
Un barbat A FOST ELIBERAT din arest DINTR-O EROARE a unui politist

Un barbat aflat in arest preventiv pentru furt a fost eliberat dintr-o eroare a unui politist. Instanta a decis sa acesta poate fi lasat in libertate, dar doar daca nu mai are alte condamnari. Agentul l-a. continuă pe B1

Situatie incredibila in arestul Politiei Capitalei. Un barbat a fost eliberat din greseala

Caz incredibil la arestul Politiei Capitalei. Un barbat arestat pentru conducere fara permis a fost eliberat din greseala. Barbatul a fost pus in libertate , desi avea mandat intr-un alt dosar. Inculpatul.

Un barbat recidivist, arestat ultima data pentru furt, a fost eliberat din greseala din arestul unei sectii din Capitala

Un barbat din Bucuresti, recidivist, arestat ultima data pentru furt, la inceputul acestui an, a fost eliberat din arestul Sectiei 12 din greseala, relateaza News. ro. Barbatul a fost condamnat insa, in decembrie anul trecut, pentru ca a condus fara permis si sub influenta alcoolului, iar instanta precizase la revocarea mandatului de arestare ca eliberarea barbatului poate fi facuta doar daca el nu este condamnat intr-o alta cauza. Politia Capitalei informeaza ca agentul de la Arest care nu a facut verificari in privinta antecedentelor barbatului va fi cercetat pentru neglijenta in serviciu.

Un barbat recidivist, arestat ultima data pentru furt, a fost eliberat din greseala din arestul unei sectii din Capitala

Un barbat din Bucuresti, recidivist, arestat ultima data pentru furt, la inceputul acestui an, a fost eliberat din arestul Sectiei 12 din greseala.

S-A TERMINAT! Premierul Dancila a luat DECIZIA: Tocmai a fost ELIBERAT din functie...

Premierul Dancila a luat decizia de a-l elibera pe Nicolae Marius Sepi din functia de secretar de stat la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social. Hotararea a fost publicata luni in Monitorul.

Alimentele care au fost inventate din greseala

Unele dintre cele mai populare mancaruri si bauturi din lume au fost inventate din greseala. Berea a fost inventata acum 12. 000 de ani de catre comunitati rurale care traiau pe teritoriul actualului.

Un recidivist, eliberat din greseala de Politie

Un barbat din Bucuresti, recidivist, arestat ultima data pentru furt, la inceputul acestui an, a fos.

Alin Simota a fost eliberat conditionat. Decizia instantei in dosarul baronului Vaii Jiului nu este definitiva

Magistratii au admis cererea de liberare conditionata depusa de Alin Simota, afaceristul din Valea Jiului condamnat in doua dosare penale si judecat in mai multe cauze.

Fostul europarlamentar Adrian Severin, eliberat din inchisoare

Fostul europarlamentar Adrian Severin va fi eliberat conditionat dupa ce a executat un an si trei luni din pedeapsa de patru ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta. Decizia, luata.

Un baiat de 15 ani a fost gasit spanzurat in casa scarii unui bloc din Ploiesti. Tanarul a lasat un bilet de adio

Tragedie in Ploiesti. Un baiat in varsta de 15 ani a fost gasit spanzurat, in casa scarii unui bloc aflat pe strada Mihai Bravu. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii adolescentului. Un vecin.

Cupa Romaniei, sferturi: Partida CS U Craiova vs Dinamo a fost amanata din cauza conditiilor meteo

Federatia Romana de Fotbal a anuntat miercuri, pe site-ul oficial, ca partida dintre CS U Craiova si Dinamo, din sferturile Cupei Romaniei, a fost amanata ca urmare a prelungirii codului portocaliu de temperaturi foarte scazute in judetul Dolj. Programata initial pentru joi 1 martie, ora 20:30), confruntarea se va disputa la o data ce va fi anuntata ulterior.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )