Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un barbat a fost gasit mort in albia unui parau din Arges

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost gasit mort in albia unui parau din Arges

O descoperire macabra a fost facuta in dimineata zilei de vineri, 15 noiembrie, in comuna argeseana Rucar, unde o persoana a fost gasita decedata in albia unui parau care traverseaza localitatea. continuă pe Adevărul

Un procuror din Republica Moldova a fost gasit mort in propriul apartament

Un procuror din Republica Moldova a fost descoperit azi-noapte mort in propriul apartament. Potrivit surselor citate de deschide. md este vorba despre Daniel Precup, procuror in cadrul Procuraturii.

SOC TOTAL: Un mare ACTOR a fost gasit MORT intr-o rapa! Vestea a cazut ca un trasnet in urma cu putin timp

Soc total in lumea cinematografiei. Un cadavru descoperit in luna iulie intr-o rapa din statul american Oregon a fost identificat abia acum ca apartinand actorului Charles Levin, cunoscut pentru rolurile.

Fost ofiter britanic, fondator al unei organizatii umanitare siriene, gasit mort la Istanbul, dupa ce Rusia l-a acuzat de spionaj

Un fost ofiter al Armatei Britanice care a pus bazele Castilor Albe, o organizatie de ajutor in situatii de urgenta in Siria, a fost gasit mort in apropierea locuintei sale din Istanbul, la doar cateva zile dupa ce ministrul rus de externe il amenintase, acuzandu-l de spionaj, relateaza The Independent.

Descoperire macabra in Vaslui! Barbat gasit mort in propria locuinta. Autoritatile iau in calcul varianta sa fi fost ucis

Un barbat in varsta de 59 de ani, din localitatea Baltati, comuna Tatarani, a fost gasit, marti, mort in locuinta, existand suspiciunea ca a fost ucis. Am fost sesizati la numarul de urgenta 112 .

Radu Tudor: Britanic celebru, mort dupa o amenintare din partea Rusiei

Radu Tudor a vorbit pe blogul personal despre un fost ofiter al Armatei Britanice, care a fost gasit mort in apropierea casei sale, la cateva zile dupa ce ministrl rus de externe il amenintase. Un fost.

Reactia ANPC, dupa ce Laurentiu Duta a fost la un pas de moarte din cauza tacamurilor de unica folosinta

Laurentiu Duta a trecut printr-un moment greu in urma cu citeva saptamani, chiar inainte de a sustine un concert. Cantaretul a ajuns de urgenta la spital cu hemoragie interna din cauza unui tacam de unica folosinta. Dupa ce a trecut cu bine peste sperietura, a atras atentia tuturor asupra acestor tacamuri. Iata reactia ANPC, dupa .

FOTO Cum arata primul heliport al unui spital din Bucuresti, testat zilele acestea. Spitalul Universitar mai are un heliport din 2002, dar e folosit ca parcare pentru angajati

Spitalul Universitar, cel mai solicitat spital de urgenta din Bucuresti, a dat aseara startul probelor pentru noul heliport si promite ca in perioada imediat urmatoare vor fi finalizate documentele de inchidere pentru santier, de receptie a lucrarilor de constructie si autorizare pentru functionarea ca heliport civil cu circuit inchis. Spitalul Universitar mai are un heliport, din anul 2002, dar este folosit ca parcare pentru angajati. Spitalul Universitar va fi primul din Bucuresti si al doilea din tara, dupa Spitalul de Urgenta din Oradea, care va avea heliport.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1979 seconds )