Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un barbat a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Campulung dupa sapte zile

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Campulung dupa sapte zile

Un barbat de 73 de ani a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Campulung dupa sapte zile. Timp de o saptamana, nimeni nu a intrat in camera lui si nici nu i-a sesizat. continuă pe Antena3

Un barbat a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Arges

Descoperire macabra, marti dimineata, intr-un hotel din Campulung Muscel. Un client a fost gasit spanzurat in camera inchiriata cu o seara in urma.

Nu a vrut sa plateasca nota la hotelul la care a fost cazat, intr-o camera de la etajul 20. Barbatul a gasit o metoda uluitoare de a parasi cladirea - VIDEO

Un barbat s-a cazat la etajul 20 al unui hotel din Panzhou, China. insa acesta nu a vrut sa isi achite camera, potrivit Daily Mail. Barbatul s-a agatat de cablul de telefonie si a inceput.

Descoperire socanta! Unde a fost gasit capul jurnalistei suedeze Kim Wall

Dupa doua luni de cautari, capul jurnalistei suedeze Kim Wall, care se presupune ca a fost ucisa pe un submarin unde lua un interviu, a fost gasit de autoritati, potrivit BBC News. Politia suedeza a.

BARBAT iN COMA, PE JEPII MICI! Mai multe echipe de salvamontisti incearca sa-l recupereze

Un barbat a fost gasit in comasambatape traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi. La fata locului au sosit salvamontistii careau o misiune dificila de indeplinit din.

Descoperire socanta! A fost gasit capul jurnalistei suedeze disparute acum doua luni

Autoritatile daneze au gasit capul jurnalistei suedeze disparute acum doua luni, in timp ce lua un interviu inventatorului danez, Peter Madsen. Acesta a fost arestat sub acuzatia de crima, acuzatie pe care.

Sapte bombe au fost descoperite langa o cale ferata din Harghita

Sapte bombe de aruncator din Al Doilea Razboi Mondial au fost descoperite, luni, langa calea ferata din comuna Lunca de Jos, elementele de munitie fiind ridicate in siguranta de pirotehnisti, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )