Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un barbat a fost impuscat in cap in Piata Dorobanti din Capitala

B1 B1,
Un barbat a fost impuscat in cap in Piata Dorobanti din Capitala

O persoana a fost impuscata, joi, in Piata Dorobanti din Capitala. Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei a fost impuscat de o femeie cu care s-a sicanat in trafic. Din. continuă pe B1

Un barbat a fost impuscat in cap in Piata Dorobanti din Capitala, in urma unui conflict in trafic

O persoana a fost impuscata, joi, in Piata Dorobanti din Capitala, in urma unui conflict in trafic. Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei, care se afla la volan, a fost impu.

Femeia care a impuscat in cap un barbat in Piata Dorobanti din Capitala a fost prinsa

Femeia care a impuscat in cap un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti a fost prinsa de politisti si este audiata la Sectia 1. Femeia are 21 de ani si a fost gasita de politisti, in urma cercet.

Tanara care a agresat un sofer in Piata Dorobanti din Capitala, fosta cantareata in trupa TNT

Tanara care a ranit un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti, in urma unei altercatii in trafic, se numeste Alexandra-Aiana Constantin si este o fosta cantareata, cunoscuta la inceputul anilor .

Un barbat a fost impuscat in piata Dorobanti. ...

Un barbat a fost impuscat in cap de catre o soferita in piata Dorobanti. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 12. Un martor ocular a sunat la 112, iar un echipaj ISU s-a preznetat la fata locului pentru a ancheta cazul. Un barbat de 35 de ani prezenta o plaga impuscata, era constient, si a fost transportat la Spitalul Floreasca. Barbatul a fost impuscat in orbrazul stang. Primele date ale anchetei arata ca incidentul s-ar fi produs dupa o sicanare in trafic. Politia face cercetari in .

O persoana a fost impuscata in trafic in Piata Dorobanti din Capitala. Incidentul a fost anuntat la numarul 112

O persoana a fost impuscata, joi, in trafic in Piata Dorobanti din Capitala. Incidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112 unde s-a reclamat faptul ca s-a tras asupra unui barbat. La aceasta ora nu se stie despre ce arma este vorba, insa surse din randul anchetatorilor spun ca s-ar fi tras cu o arma cu bile sau cu gaze.

O persoana a fost impuscata in Piata Dorobanti din Capitala

O persoana a fost impuscata, joi, in Piata Dorobanti din Capitala, la numarul de urgenta 112 fiind primit un apel in care se arata ca o femeie a tras cu un pistol spre un barbat.

Barbat impuscat in cap de o femeie, in zona Dorobanti din Capitala. Agresoarea a fugit

Un barbat in varsta de 35 de ani a fost impuscat in cap de o femeie, joi, in zona Dorobanti din Bucuresti. Agresoarea a folosit un pistol cu gaze, dupa ce s-a enervat pe barbat, in urma unei.

UPDATE Bucurestean transportat la spitalul Floreasca dupa ce a fost impuscat in cap cu un pistol cu gaze, in piata Dorobanti/ Soferita a fost prinsa

Un barbat de aproximativ 35 de ani a fost transportat de urgenta de spitalul Floreasca dupa ce a fost impuscat in cap cu un pistol cu gaze, au declarat, joi, pentru Agerpres, oficiali ai ISU Bucuresti. Conducatoarea auto care l-a ranit pe barbat a fost identificata si dusa la sediul Sectiei 1 Politie pentru continuarea cercetarilor.

Bucurestean transportat la spitalul Floreasca dupa ce a fost impuscat in cap cu un pistol cu gaze, in piata Dorobanti

Un barbat de aproximativ 35 de ani a fost transportat de urgenta de spitalul Floreasca dupa ce a fost impuscat in cap cu un pistol cu gaze, au declarat, joi, pentru Agerpres, oficiali ai ISU Bucuresti.

Ce s-a intamplat in aceasta vara pe piata imobiliara din Capitala. Au ajuns sa coste la fel

In aceasta vara, pia7789;a imobiliara bucuresteana a afisat un pre7789; mediu de 1000 euro/mp, acelasi pentru apartamentele vechi, dar si pentru cele noi, din centru sau din afara orasului. Cu toate acestea,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )