Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a fost impuscat in tampla la un poligon de trageri din Constanta

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost impuscat in tampla la un poligon de trageri din Constanta

Caz socant in Constanta. Un barbat de aproximativ 40 de ani a fost impuscat in tampla, vineri, la un poligon de trageri. continuă pe Antena3

Barbat gasit iMPUSCAT la Constanta. Politistii sunt in ALERTA (VIDEO)

Un barbat a fost gasit impuscat, vineri, la un poligon de trageri din Constanta. Circumstantele in care s-a produs accidentul sunt neclare.

Politisti atacati cu toporul in nordul Moldovei. Agresorul a fost impuscat

Un barbat din Botosani a fost impuscat de politisti dupa ce acesta i-a atacat cu toporul. inaintatea conflictului cu politisti botosaneanul si-a injunghiat fiul si incerca sa scape prin vecini. Barbatul impuscat a fost transportat la spital.

VIDEO Surpriza neplacuta pentru un cuplu din Constanta care a cumparat un bichon. Catelul a fost vopsit pentru a putea fi vandut mai scump

Un cuplu din Constanta care a cumparat un bichon maro a avut o surpriza neplacuta la prima baie. Sub dus, blana bichonului a devenit alba, ceea ce inseamna ca a fost vopsita in asa fel incat cainele sa fie vandut mai scump, scrie Mediafax.

ASOCIATIA ELEVILOR DIN CONSTANTA: Proiectul pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) sustine ca proiectul de lege pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului elevilor, ci o amana cu inca un an, solicitand Executivului sa deblocheze aceasta situatie in mod real, nu doar la nivel declarativ, potrivit News. ro.

Asociatia Elevilor cere modificarea regulamentului unei scoli din Constanta

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) solicita modificarea regulamentului Scolii Gimnaziale Gheorghe Lazar din comuna Corbu, care prevede scaderea notei la purtare elevilor care se automutileaza. in aceste cazuri, este absolut necesara interventia urgenta a institutiilor abilitate si a familiei, astfel incat elevul sa poata fi ajutat sa depaseasca aceasta stare psihologica din ce in ce mai des intalnita in randul tinerilor, au transmis reprezentantii Asociatiei.

Alerta la Paris: Un barbat a fost impuscat mortal dupa ce a amenintat politistii cu un cutit

Un nou atac zguduie Parisul. Un barbat care a amenintat politistii cu o arma alba a fost impuscat mortal, vineri, in cartierul de afaceri La Defense. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 11. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )