Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un barbat a fost retinut pentru disparitia unui copil dintr-un parc din Focsani

B1 B1,
Un barbat a fost retinut pentru disparitia unui copil dintr-un parc din Focsani

Un copil de noua ani a disparut dintr-un parc din Focsani, situat in Piata Unirii. Dupa disparitia copilului, un barbat in varsta de 49 de ani din Galati a fost retinut. Individul se afla cu. continuă pe B1

Dubla crima intr-o localitate din judetul Covasna. Un tanar de 30 de ani a fost retinut de politisti pentru omor calificat

Un tanar de 30 de ani din judetul Covasna a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a omorat in seara zilei de duminica, 18 august, doi barbati in varsta de aproximativ 60 de ani.

Caz socant in Italia. Un roman, retinut pentru ca isi batea sotia si fetita de un an jumate cu cureaua

Un barbat roman domiciliat in Roma a fost retinut duminica seara de carabinieri dupa ce sotia sa s-a plans autoritatilor ca acesta le-a agresat pe ea si pe fetita lor de numai 18 luni cu o.

Presedintele Asociatei T.A.T.A, Bogdan Draghici, retinut pentru viol si agresiune sexuala

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor - T. Bogdan Draghici a fost retinut.

VIDEO intalnire Johnson-Macron: Presedintele Frantei spune ca nu mai este timp pentru negocierea unui nou acord Brexit

Presedintele francez Emmanuel Macron a spus, joi, dupa intalnirea cu premierul britanic Boris Johnson, ca nu mai exista timpul necesar pentru negocierea unui nou acord Brexit.

Casa Poporului sau Palatul Parlamentului: cate cladiri au fost demolate pentru aceasta constructie impresionanta

Palatul Parlamentului, cunoscut sub denumirea si de Casa Poporului este cea mai reprezentativa cladire din Romania, dar si una dintre cele mai reprezentative din lume, pentru care a fost nevoie sa se demoleze multe cladiri. Cate lacasuri au fost puse la pamant pentru ca Mastodontul sa stea falnic astazi in partea centrala a Bucurestiului? Cate .

Ar fi cerut 30.000 de lei pentru doua permise de conducere. Barbat din Ungheni, retinut pentru trafic de influenta

Un barbat din raionul Ungheni a fost retinut de ofiterii CNA si procurorii anticoruptie, fiind banuit de trafic de influenta. Acesta ar fi pretins si primit de la un cetatean 14. 600 de lei si de la altul 800 de euro, sub pretextul ca i-ar putea ajuta sa obtina mai usor permisele de conducere.

Un barbat din judetul Covasna a ucis doi oameni, dupa ce s-a certat cu unul dintre ei

Un tanar de 30 de ani din judetul Covasna a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a omorat doi barbati in varsta de aproximativ 60 de ani. Un scandal spontan izbucnit pe o strada din localitatea Cernatu d.

Colinda cu satarul. Cazul halucinant al unui copil lovit in cap cu o arma alba dupa ce si-a colindat preotul

Un minor de 16 ani a fost condamnat la cinci ani de detentie intr-un centru de reeducare dupa ce a lovit cu satarul in cap un alt adolescent, pe care nu il cunostea.

Copilul dat disparut miercuri, rapit de un pedofil. Infractorul a fost retinut azi noapte

Copilul in varsta de 9 ani a fost gasit dupa aproape doua ore de la disparitie. Politia spune ca il va cercetat pe individ pentru agresiune sexuala.

UPDATE Presedintele T.A.T.A, Bogdan Draghici, retinut pentru ca si-ar fi violat fiica vitrega

Bogdan Draghici, presedintele asociatiei T. A, si-ar fi violat fiica vitrega in urma cu cativa ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost savarsite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Pangerea a fost depusa de mama fetei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )