Libnet.ro
UNICEF

14:15

Barbat impuscat mortal de autoritatile din Germania, dupa ce acesta a agresat oamenii dintr-o brutarie

Antena3 Antena3,
Barbat impuscat mortal de autoritatile din Germania, dupa ce acesta a agresat oamenii dintr-o brutarie

Un barbat care a agresat si ranit mai multe persoane, vineri dimineata, in fata unui magazin de paine din localitatea germana Fulda a fost impuscat mortal de autoritati. Incidentul a avut loc, in noaptea. continuă pe Antena3

Ploiesti: Doi barbati cautati de autoritatile din SUA pentru fraude informatice au fost retinuti

Doi barbati ce erau cautati de autoritatile din SUA SUA pentru fraude informatice au fost prinsi si retinuti in Ploiesti. De asemenea, acestia mai erau cautati si pentru constituire a unui grup.

Facebook, acuzata ca ajuta autoritatile din Vietnam sa reduca la tacere vocile critice

Activisti vietnamezi pemtru drepturile omului spun ca este foarte posibil ca Facebook sa ajute autoritatile din tara asiatica sa elimine opiniile critice de pe reteaua sociala, scrie Reuters. Vietnamul a fost in centrul atentiei si din cauza unor sentinte dure de peste 10 ani de inchisoare pronuntate impotriva unor bloggeri despre care autoritatile au spus ca raspandesc informatii care pun in pericol siguranta nationala. in august 2017, presedintele vietnamez spunea ca trebuie acordata mai mare atentie controlarii site-urilor de stiri si blogurilor cu continut negativ si periculos.

A iesit din casa, dupa o noapte geroasa, si a avut un soc. in zapada, a vazut o tanara inghetata. Cand s-a uitat mai bine, a inteles totul. Ce a urmat insa este uluitor

O tanara a avut un soc dupa ce a descoperit trupul unei fete, inghetat bocna, sub zapada in apropierea casei sale. Cand s-a uitat mai atent si-a dat seama cu oroare ca e vorba de prietena ei cea mai.

inca un oras din Romania, dupa Bucuresti, care ar putea avea metrou

Firme din Japonia sunt interesate de proiectul de construire a metroului la Cluj-Napoca, pentru care se va realiza, intr-o prima etapa, studiul de prefezabilitate, care va oferi informatii despre costuri si traseu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )