Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un barbat inarmat cu doua cutite a alergat doi copii in Parcul Tineretului

Adevărul Adevărul,
Un barbat inarmat cu doua cutite a alergat doi copii in Parcul Tineretului

Doi copii, de 10 si 13 ani, au cerut ajutorul unui echipaj al Politiei Locale dupa ce au fost alergati prin parcul Tineretului de un barbat inarmat cu doua cutite. Barbatul, in varsta de 64 de ani, a fost imobilizat de politistii locali. continuă pe Adevărul

Momente de groaza in Parcul Tineretului din Bucuresti. Un barbat inarmat cu cutite a alergat doi copii

Un barbat inarmat cu cutite care a alergat doi copii in Parcul Tineretului a fost prins de catre politistii locali, a informat, miercuri, Politia Locala a Municipiului Bucuresti. Doi copii au.

Si-a scos cei doi copii in oras, dar nu si-au putut permite decat un fel de mancare pe care l-au impartit intre ei. Ce a urmat e extrem de emotionant (VIDEO)

O mama isi duce cei doi copii la restaurant si comanda o singura portie de mancare, pe care o imparte pentru toti. Fiindca este ziua de nastere a baiatului, el primeste o bucata de quesadilla in.

Adrian Titieni, distrus dupa ce a vazut-o pe fosta sotie cu Alexandru Papadopol: Se gandeste la rusinea celor doi copii!

Imaginile in care Alexandru Papadopol, fostul sot al Ioanei Ginghina, si Adriana Irimescu, fosta sotie a lui Adrian Titieni, se saruta patimas in public, au atras dupa cum era de asteptat reactii din partea fostilor parteneri de viata ai acestuia. Discret cu viata sa personala, Titieni a evitat sa faca declaratii in fata presei, insa .

Dana s-a dus in vacanta in Italia impreuna cu cei doi copii. Femeia a intrat in mare si a lesinat, iar in scurt timp a murit. Totul, la cativa metri de micutii ei

Sfarsit tragic pentru o romanca de 38 de ani. Femeia se afla in vacanta in Italia cu cei doi copii. Dana Eftimie a intrat in mare, cat cei doi copii ai ei se jucau pe plaja, a lesinat si a murit la scurt.

UPDATE Un barbat inarmat care a luat 31 de ostatici intr-un autobuz in Rio de Janeiro a fost ucis de politie

Politia a ucis un barbat care luase ostatici 30 de pasageri ai unui autobuz, a anuntat un purtator de cuvant, la patru ore de la debutul incidentului, pe un imens pod care leaga Rio de Janeiro de orasul vecin Niteroi, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2408 seconds )