Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un barbat a incercat sa incendieze sediul PSD Vrancea

Antena3 Antena3,
Un barbat a incercat sa incendieze sediul PSD Vrancea

Violentele se intind si in tara. Scene incredibile au avut loc, luninoaptea,la sediul PSD din Vrancea. Putin dupa miezul noptii, un barbat a incercat sa incendieze sediul social. continuă pe Antena3

Un barbat a ncercat sa incendieze sediul PSD Vrancea

Un barbat a incercat sa incendieze sediul PSD din Focsani in noaptea de luni spre marti, cu ajutorul unei sticle plina cu benzina, apoi a fugit de la locul faptei, potrivit Mediafax.

Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov (FOTO)

Sediul PSD Vrancea, organizatie condusa de Marian Oprisan, a fost atacat, luni seara, cu un cocktail Molotov. Un barbat a intrat in curtea cladirii si a aruncat o sticla incendiara, dupa care a fugit,.

Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Cine este incendiatorul

Evenimentul de pe strada Republicii Nr. 13 a avut loc in noaptea de luni spre marti. Politistii l-au audiat toata noaptea.

UPDATE Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Incendiatorul a fost retinut

Evenimentul de pe strada Republicii Nr. 13 a avut loc in noaptea de luni spre marti. Politistii l-au audiat toata noaptea pe atacator.

Barbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost RETINUT

Politistii l-au identificat si retinut pentru 24 de ore pe autorul atacului cu cocktail Molotov la sediul PSD Vrancea. Cel care este banuit de savarsirea faptei e un barbat, de 45 de ani, care a fost condus.

Barbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost retinut

Un barbat a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce acesta a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focsani, a informat marti IPJ Vrancea. Potrivit.

Barbat, retinut de politisti dupa ce a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea

Un barbat a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focsani, a informat marti IPJ Vrancea, noteaza Agerpres.

PSD: Dezaprobam violentele care au deturnat protestul. Iohannis sa-si ceara scuze pentru atacul la adresa Jandarmeriei

PSD reactioneaza dupa violentele de vineri seara si il ataca pe Klaus Iohannis. Partidul Social Democrat dezaproba categoric actele de violenta care au deturnat demonstratia din 10 august 2018 si.

Prima reactie a PSD, dupa violentele de vineri

PSD Teleorman l-a criticat sambata pe presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca acesta a renuntat in aceste momente la rolul de mediator. Organizatia PSD Teleorman este in total dezacord cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )