Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat infectat cu coronavirus a murit acasa dupa ce s-a tratat singur cu antibiotice

Antena3 Antena3,
Un barbat infectat cu coronavirus a murit acasa dupa ce s-a tratat singur cu antibiotice

Un barbat infectat cu coronavirus, fara alte afectiuni, a murit acasa dupa ce a incercat sa se trateze singur cu antibiotice si tratament simptomatic. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Florin Citu: Dupa ce trece criza din sanatate, stim cum sa ne luptam cu criza economica. Estimam ca revenirea economiei va incepe din lunile iulie-august (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca, potrivit estimarilor, revenirea economiei va fi destul de puternica dupa ce va fi depasita cr.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis: Dupa 15 mai, toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Vom putea sa ne deplasam fara sa trebuiasca sa declaram unde mergem si de ce (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, primele masuri de relaxare a restrictiilor care vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Una dintre acestea prevede obligatia ca cetatenii sa poate masti de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )