Libnet.ro
UNICEF

21:15

Barbat mort de Covid la Suceava scos de rude din sicriul sigilat, pentru inmormantare cu priveghi

Hotnews Hotnews,
 Barbat mort de Covid la Suceava scos de rude din sicriul sigilat, pentru inmormantare cu priveghi

Politia, Jandarmeria si inspectori DSP au descins, marti, la Gura Humorului, dupa ce au primit informatia ca rudele unui barbat confirmat cu coronavirus si mort de Covid-19 la Spitalul Judetean Suceava au deschis sicriul sigilat si au scos din saci trupul neinsufletit, pentru a fi privegheat, dupa ritualul unei inmormantari normale, scrie Monitorul de Suceava. continuă pe Hotnews

VIDEO Familia unui barbat mort de COVID-19 a desigilat sicriul: A murit de cancer si ei ne obliga sa-l ingropam asa ca sa ia bani. Politia a deschis dosar penal

Barbatul in varsta de 41 de ani era din Gura Humorului si a murit la Spitalul Suceava, dupa o lunga si grea suferinta. Avea cancer si s-ar fi infectat si cu SARS- CoV-2, spun autoritatile. Din acest motiv, sicriul trebuia sa ramana sigilat pe tot parcursul ceremoniei de inhumare. Numai ca rudele defunctului l-au desigilat. Politia a deschis un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Andreea Mantea a rabufnit in direct. Gestul concurentului de la Puterea dragostei a scos-o din sarite pe celebra prezentatoare (GALERIE FOTO)

Andreea Mantea a fost din nou exasperata de comportamentul concurentilor din Casa Puterea dragostei care si-au aruncat cuvinte grele in ultima editie a show-ului televizat. Andreea Mantea s-a cam saturat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )