Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un barbat a murit, iar sotia acestuia a ajuns la spital dupa un accident de motocicleta

Adevărul Adevărul,
Un barbat a murit, iar sotia acestuia a ajuns la spital dupa un accident de motocicleta

Un barbat de 36 de ani a murit, iar sotia acestuia a ajuns la reanimare dupa un accident de motocicleta, produs pe 8 martie la Balti. Femeia, de 31 de ani, este internata in Spitalul municipal, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Un copil de 2 ani a ajuns la spital dupa ce caruta condusa de mama beata a acestuia s-a rasturnat

Un copil de doi ani a fost dus la spital cu multiple leziuni, dupa ce caruta condusa de mama sa beata s-a rasturnat. Incidentul a avut loc noaptea trecuta, 8 martie, in satul Climauti din raionul Soldanesti.

PRIMA IMAGINE cu Andreea Balan de pe patul de spital: Dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc, mi-am luat copilul in brate (FOTO)

Andreea Balan a transmis, miercuri, primul mesaj dupa stop-cardiacul suferit in timpul operatiei de cezariana, efectuata la clinica Sanador. Cantareata le-a marturisit fanilor ca abia astazi, dupa doua.

Pilotii moldoveni eliberati din Afganistan au ajuns acasa, dupa ce fusesera opriti la Moscova mai bine de o luna de zile

Cei doi piloti moldoveni, Lionel Buruiana si Mihai Crihan, care au fost ostatici timp de trei ani si jumatate in Afganistan, au ajuns, joi, in Republica Moldova, dupa ce fusesera opriti la Moscova pentru mai bi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )