Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un barbat a murit printre rafturile unui supermarket din Timisoara

România Liberă România Liberă,
Un barbat a murit printre rafturile unui supermarket din Timisoara

Un client al unui supermarket din Timisoara a murit in timp ce se afla la cumparaturi, sub privirile. continuă pe România Liberă

Un barbat a murit in timp ce se afla la cumparaturi intr-un supermarket din Timisoara

Un client al unui supermarket din Timisoara a murit in timp ce se afla la cumparaturi, sub privirile celor care se aflau si ei in magazin. Un echipaj medical a intervenit de urgenta, insa nu a mai putut face nimic pentru barbatul de 51 de ani.

CORONAVIRUS: Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza infectiei. Bilantul deceselor

Directorul unui spital din Wuhan, considerat a fi epicentrul epidemiei de coronavirus din China, a murit marti din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza Reuters. Potrivit presei din China, barbatul.

Cum a ajuns un roman din Timisoara sa incaseze o pensie de 40.000 de lei. Adevarul nebanuit din spatele acestei sume uriase

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Cum a ajuns un roman din Timisoara sa incaseze .

Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu

Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut dupa ce s-a urcat, in urma cu doua zile, intr-un taxi. Cautarile politistilor continua. Cine este baiatul? Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu? Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut in urma cu doua zile. Baiatul, in varsta .

Scandal urias intr-un camin studentesc din Timisoara. O studenta s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat luni de zile bani de pe cardul colegei sale

O studenta din Timisoara s-a ales cu dosar pena dupa ce a furat, in mod repetat, bani de pe cardul colegei sale de apartament.

Tanar lovit cu picioarele si lasat inconstient in fata unui club din Vaslui. A ajuns in stare grava la spital, iar medicii spun ca are nevoie de operatie pe creier

Un tanar de 29 de ani, din Vaslui, a fost batut fara mila, cu picioarele, de mai multi petrecareti, iar apoi a fost lasat inconstient in fata unui club din oras.

Barbat mort intr-un magazin din Timisoara, clientii si-au continuat cumparaturile

Un barbat a murit, astazi, intr-un magazin din Timisoara, insa angajatii nu au inchis magazinul astfel ca oamenii si-au continuat cumparaturile, in timp ce cadavrul barbatului se afla pe jos, printre rafturi.

HARTA INTERACTIVA Autostrada A0 - noul inel de centura al Capitalei: 12 ofertanti, printre care multe firme din Turcia sau China, pentru un lot de 9 km de pe partea de Nord

Compania de Drumuri a scos la licitatie trei din cele patru tronsoane ale Autostrazii de Centura A0) Nord, iar pentru lotul 3 - 8,6 km in Afumati - Cernica, estimat la circa 97 de milioane de euro, tocmai ce au fost depuse ofertele: 12 asocieri de firme interesate, printre care multe din Turcia sau China. Vezi in articol o Harta Interactiva in detaliu cu traseul viitoarei autostrazi, nodurile rutiere si zonele de parcari.

O femeie in varsta de 74 de ani a fost talharita in scara unui bloc din Hunedoara

O femeie in varsta de 75 de ani din Hunedoara a fost talharita vineri in scara unui bloc. Politia Municipiului Hunedoara a fost sesizata despre faptul ca, in zona unui bloc de locuinte unei femei i-a fost .

Coronavirus: Renuntati la masca si spalati-va pe maini - sfatul unui oficial din sectorul epidemiologic

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase din SUA, spune sa renuntam la masti daca nu suntem contagiosi, sa nu ne temem ca vom lua vreun virus de la produsele chinezesti si, bineinteles, sa nu ii ocolim pe chinezi sau restaurantele chinezesti. Oricand sunteti amenintati de vreo boala contagioasa, exista diverse stadii de alerta, de la o teama de inteles la niste temeri absolut exagerate, afirma Fauci pentru USA Today, citeaza Rador.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )