Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un barbat a murit salvand doi copii de la inec in statiunea Olimp. Acesta era membru al partidului lui Ponta

Antena3 Antena3,
Un barbat a murit salvand doi copii de la inec in statiunea Olimp. Acesta era membru al partidului lui Ponta

Tragedie pe o plaja din Olimp. Doi copii au fost salvati de la inec de tatal lor, insa barbatul nu a mai iesit la mal. Mama care se afla la mal a vazut ca sotul ei nu mai vine si a trait un soc. Copiii. continuă pe Antena3

Olimp: Barbat disparut in mare dupa ce si-a salvat de la inec cei doi copii

Un barbat a disparut in mare sambata dupa-amiaza, in statiunea Olimp, dupa ce a reusit sa isi salvez.

Cine era, de fapt, barbatul care a salvat de la inec doi copii cu pretul vietii

Barbatul care a disparut in mare sambata dupa-amiaza, in statiunea Olimp, dupa ce a reusit sa salveze de la inec doi copii,nu era tatal copiilor, asa cum s-a vehiculat initial. Salvatorul era membru Pro Romania si se afla la mare in concediu.

Doi copii au fost salvati de la inec de un barbat, cu pretul vietii: salvatorul n-a mai iesit din apa

Doi copii care se aflau la mare cu parintii lor au fost la un pas de moarte, dar un barbat a reusit sa-i salveze printr-un efort supraomenesc. Salvatorul, insa, n-a mai putut sa ajunga la mal.

Cum a ajuns o mama cu cei doi copii intr-o fantana din Edinet: a pleat in gradina cu fiul de 2 ani, apoi s-a intors dupa cel mic

Femeia care a cazut intr-o fantana de 15 metri impreuna cu cei doi copii se afla in vizita la bunica sa, in localitatea Rotunda, raionul Edinet. Batrana este cea care a strigat dupa ajutor dupa ce nepoata a plecat cu cei doi copii in gradina si, dupa aproximativ cinci minute, a auzit zgomote din fantana.

O mama si doi copii au cazut intr-o fantana din Edinet. Doar un copil a putut fi salvat

O mama cu doi copii, unul de o luna si altul de doi ani, au cazut intr-o fantana din satul Rotunda, raionul Edinet, din Republica Moldova. Copilul de doi ani a reusit sa fie salvat de populatie si de pompierii sositi la fata locului, nu si mama cu cel de-al doilea copil, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )