Libnet.ro
UNICEF

11:00

Barbat propus la arestare preventiva dupa ce a fost prins beat la volan si fara permis

Adevărul Adevărul,
Barbat propus la arestare preventiva dupa ce a fost prins beat la volan si fara permis

Un barbat de 49 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si sofat fara permis, in contextul in care politistii rutieri l-au oprit in trafic, in urma unui control de rutina, descoperind ca acesta abia se mai putea tine pe picioare de beat ce era. continuă pe Adevărul

Un tanar din Suceava, prins beat la volan de doua ori in patru ore. Cum a fost sanctionat

Un tanar de 19 ani din Suceava a fost incatusat dupa ce a fost prins la volan in stare de ebrietate de doua ori in doar patru ore. Acesta a primit si o amenda de 1. 000 de lei fiindca nu avea.

HALUCINANT! Un primar a fost prins de mama sa cu o prostituata la motel... Fiica lui ii filma (VIDEO)

Un primar din Mexic a trecut printr-o situatie pe care probabil ca n-o va uita prea curand! Edilul a fost prins de mama si fiica sa intr-o camera de motel cu o prostituata, scrie libertatea. ro. Este vorba.

Ancheta a Politiei Capitalei, dupa ce un barbat cu un pistol in mana s-a plimbat printre masini, in zona Tineretului. Suspectul a fost prins

Politia Capitalei a demarat o ancheta dupa ce mai multe persoane au sesizat ca un barbat cu un pistol in mana se plimba haotic printre masini, in zona Tineretului. Echipajele sosite la fata locului l-au depistat pe suspect intr-un imobil din apropiere si au stabilit ca pistolul era de tip air soft, arma neletala. Barbatul a fost dus la audieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )