Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un barbat a pus bicarbonat de sodiu intr-un lighean cu apa. Ce a observat in doar 10 minute

Playtech Playtech,
Un barbat a pus bicarbonat de sodiu intr-un lighean cu apa. Ce a observat in doar 10 minute

Despre bicarbonat stie toata lumea ca este de un real ajutor in gospodarie, dar si in cosmetica. Un barbat si-a pus picioarele intr-un lighean cu apa si bicarbonat de sodiu. Ce a observat in doar 10 minute s-a dovedit a fi unul dintre cele mai tari trucuri. Ce se intampla daca iti tii picioarele in . continuă pe Playtech

O femeie a pus bicarbonat de sodiu in sifonier. Ce a observat dupa doar 3 ore

Trucul acesta face furori printre gospodine. O femeie a pus bicarbonat de sodiu in sifonier iar ceea ce a observat dupa doar 3 ore intrece orice imaginatie. O sa vrei sa incerci si tu. De ce sa pui bicarbonat in sifonier Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca este un ajutor de nadejde pentru .

A pus bicarbonat in apa in care fierbea oua. Ce efect uluitor s-a produs dupa punctul de fierbere

Gospodinele gasesc mereu metode de preparare a mancarurilor perfecte, folosindu-se de bicarbonat de sodiu. Una dintrele ele are legatura cu amestecul de bicarbonatul de sodou si oualele fierte. Exista o multime de teorii diferite despre cum sa folsoesti bicarbonatul. Dar una care este deosebit de interesanta implica adaugarea unui pic de bicarbonat de sodiu in .

A pus bicarbonat peste ceapa si apoi a calit-o. Efectul uluitor a aparut din primul minut

Bicarbonatul este praful magic din bucataria fiecarei gospodine. Daca ar fi sa facem o lista cu ingredientele esentiale pe care trebuie sa le avem in casa, bicarbonatul ar ocupa un loc fruntas. Pe langa utilizarea sa principala, aceea de ajuta prajiturile sa creasca, bicarbonatul de sodiu are o multime de alte utilizari, unele mai practice .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )