Libnet.ro
UNICEF

17:30

Barbat retinut de politisti dupa ce ar fi pipait o fetita de 13 ani. Cum a ajuns copila la el in masina

Antena3 Antena3,
Barbat retinut de politisti dupa ce ar fi pipait o fetita de 13 ani. Cum a ajuns copila la el in masina

Un barbat din comuna argeseana Cicanesti, suspectat ca i-a facut avansuri sexuale unei minore in varsta de 13 ani pe care o luase cu masina, a fost retinut vineri de politisti. Potrivit. continuă pe Antena3

A murit baiatul de 13 ani care a cazut in gol, de pe balustrada scarilor de la o scoala din Nasaud

Baiatul de 13 ani, care in urma cu o saptamana a cazut prin balustrada scarilor la scoala din orasul Nasaud la care invata, de la o inaltime de aproximativ opt metri, a decedat miercuri dimineata la.

Fata de 13 ani acuza dureri teribile de burta. S-a dus cu parintii la spital pentru un control si medicii au consultat-o pe loc. Au ramas fara cuvinte cand au aflat ce patise micuta. Parintii au fost arestati imediat

Caz socant in Spania, dupa ce o fetita de 13 ani a fost abuzata sexual chiar de tatal ei, care chiar a ramas insarcinata cu acesta. Politia spaniola l-a arestat pe loc pe barbatul in varsta de 40 de.

Un baiat de 13 ani din Nasaud a murit dupa ce a cazut in gol de pe balustrada, la scoala. Cum s-a produs accidentul

Un elev de 13 ani din Nasaud a murit dupa ce a cazut in gol de la o inaltime de 8 metri, la scoala. Acesta a fost internat timp de o saptamana la spitalul din Cluj-Napoca, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Sefa DGASPC Bistrita-Nasaud, Delia Rus, a anuntat .

Nu-si putea permite un cadou de ziua fiicei sale, dar darul barbatului pentru adolescenta de 13 ani o va marca pe viata

Nu-si putea permite un cadou de ziua fiicei sale, insa ceea ce s-a gandit barbatul ca ar putea sa-i ofere adolescentei care implinea 13 ani este de-a dreptul socant. Barbatul de 32 de ani si-a violat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )