Libnet.ro
UNICEF

09:00

Barbatii sunt mai vulnerabili in fata COVID-19. Explicatia specialistilor

România Liberă România Liberă,
Barbatii sunt mai vulnerabili in fata COVID-19. Explicatia specialistilor

Fumatul, consumul de alcool si starea de sanatate in general mai proasta face ca numarul barbatilor . continuă pe România Liberă

Motivul pentru care barbatii sunt mai afectati de COVID-19 decat femeile

In tarile puternic afectate de coronavirus, barbatii reprezinta aproape 60% dintre cei infectati iar peste 70% dintre acestia au decedat. Specialistii sunt de parere ca factori precum alcoolul si fumatul pot explica numarul crescut de decese din randul barbatiilor.

CORONAVIRUS. Seful spitalelor din Franta: Numarul mortilor este mult mai mare fata de ce anunta autoritatile. Nu sunt luati in calcul cei care mor acasa sau in aziluri

Franta, a treia cea mai afectata tara eruopeana de coronavirus, ar inregistra si mai multe decese din cauza Covid-19 decat bilanus anuntat de Guvernul de la Paris, sustine presedintele federatiei.

Coronavirus: Trump se intreaba daca nu cumva restrictiile impuse sunt mai rele decat problema in sine

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat luni indoielile legate de restrictiile aplicate in fata avansului coronavirusului. Acesta este nemultumit de impactul asupra economiei si a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea orienta spre o relaxare a acestora, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )