Libnet.ro
UNICEF

10:45

Barbatul de 71 ani din Suceava, infectat cu coronavirus, fusese in Italia la tratament

Hotnews Hotnews,
 Barbatul de 71 ani din Suceava, infectat cu coronavirus, fusese in Italia la tratament

Barbatul de 71 de ani din Suceava infectat cu noul coronavirus fusese in Italia la tratament oncologic si a revenit in tara cu un autocar. Acum, spun medicii din Iasi, are simptomele unei gripe mai usoare. continuă pe Hotnews

Al saselea caz de coronovirus in Romania. Un barbat de 71 de ani din Suceava, care a venit din Italia

Un al saselea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Romania, fiind vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. LIVETEXT Coronavirus in Romania. Sase cazuri confirmate, unul vindecat 35 de persoane in carantina, alte peste 10. 000 izolate la domiciliu.

Al saselea caz de contaminare cu coronavirus in Romania: Un barbat de 71 de ani din Suceava in Romania mai sunt trei pacienti internati in Timisoara si unul la Cluj (VIDEO)

Inca o persoana a fost depistata pozitiv la testul pentru coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbatde 71 de ani din Suceava. in aceasta dupa amiaza, s-a confirmat al.

Un baiat de 16 ani, din Timisoara, infectat cu coronavirus, al cincilea pacient din Romania

Un baiat in varsta de 16 ani, din Timisoara, a fost infectat cu coronavirus. Adolescentul este nepotul barbatului depistat pozitiv cu coronavirus, ieri, dupa ce a calatorit in acelasi avion cu o tanara infectata cu noul virus.

Barbatul din Suceava confirmat cu coronavirus fusese in Italia, sa se trateze de o boala necrutatoare

Barbatul de 71 de ani din Suceava infectat cu noul coronavirus CoViD-19 are cancer si a fost plecat la tratament in Italia, de unde s-a intors cu un autocar.

Pacientul cu coronavirus din Suceava ar fi mers in Italia sa faca chimioterapie. Barbatul s-a intors in tara cu autocarul

Cel de-al saselea pacient din Romania diagnosticat cu coronavirus este un barbat de 71 de ani, din comuna Malini, judetul Suceava. El ar fi fost in Italia ca sa faca chimioterapie.

Barbatul din Suceava confirmat cu coronavirus, transportat la Iasi

Barbatul de 71 de ani confirmat cu coronavirus a fost transportat miercuri seara la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.

UPDATE Al saselea caz de coronavirus in Romania

A fost confirmat un nou caz pozitiv de coronavirus, o persoana de 71 de ani din Suceava. in acest moment in Romania sunt confirmate 6 cazuri de coronavirus, dupa ce cu cateva ore mai devreme fusese confirmat al cincilea caz, un baiat de 16 ani din Timisoara.

A fost confirmat al saselea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost depistat la o persoana de 71 de ani din Suceava, numarul total al celor diagnosticati ajungand astfel la sase.

Al saselea caz pozitiv de coronavirus in Romania. Un barbat de 71 de ani, din Suceava

Un nou caz pozitiv de coronavirus a fost inregistrat in Romania, fiind vorba despre a sasea persoana infectata cu acest nou virus gripal.

Copil de patru ani din Suceava, taiat cu drujba pe fata de fratele sau

Un copil in varsta de patru ani din orasul Vicovu de Sus, Suceava, a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost taiat cu drujba pe fata chiar de fratele sau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )