Libnet.ro
UNICEF

23:00

Barbatul care a EVADAT de la sediul unei instante din Bucuresti a fost prins! INCREDIBIL unde a fost gasit de politisti

B1 B1,
Barbatul care a EVADAT de la sediul unei instante din Bucuresti a fost prins! INCREDIBIL unde a fost gasit de politisti

Barbatul care a evadat ieri din sediul Judecatoriei Sector 3 a fost depistat pe strada, pe raza Sectorului 3. in prezent, acesta se afla in custodia politistilor. Potrivit politistilor, barbatul era. continuă pe B1

Politistii l-au prins pe barbatul care a evadat luni din sediul Judecatoriei Sector 3

Politistii l-au depistat, marti, pe barbatul care a evadat in urma cu o zi din Judecatoria Sectorului 3, unde a fost adus pentru a fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva, acesta fiind acuzat de furt. Barbatul a fost gasit in Sectorul 3, informeaza Mediafax.

Tudorel Toader, detalii de ULTIM MOMENT despre Cartierul pentru Justitie din Bucuresti: E un pas semnificativ

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca proiectul privind Cartierul pentru Justitie din Bucuresti a facut un pas semnificativ, jumatate din suprafata din vecinatatea Bibliotecii Nationale a Romaniei.

Cat costa o investigatie RMN in clinicile private din Bucuresti

Rezonanta magnetica nucleara, cunoscuta ca RMN, este o investigatie imagistica de ultima generatie, neiradianta si non-invaziva. Cu ajutorul acesteia pot fi investigate toate organele. Pretul unei investigatii RMN poate incepe de la 400 lei si sa.

Mai multe autovehicule in flacari in afara unei inchisori din Marea Britanie, dupa ce doi mascati inarmati au fost vazuti fugind de la locul incidentului

Mai multe masini au luat foc in afara inchisorii din Birmingham, dupa ce doi barbati mascati inarmati cu arme de foc au fost vazuti de fugind de la locul incidentului, a spus politia. Politia.

Sase prieteni s-au dus in apropierea unei paduri din judetul Prahova pentru ca auzisera ca acolo se intampla lucruri bizare. Noaptea, au inceput sa auda zgomote ciudate, iar cortul lor a inceput sa se miste bizar. Este cumplit ce au putut vedea

Auzisera ca intr-o padure izolata din satul Poiana Trestiei, judetul Prahova, se intampla lucruri ciudate, asa ca au vrut sa vada cu ochii lor. Nu se asteptau insa nicio clipa la ce cosmar aveau sa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )