Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul care ar fi furat pistolul jandarmeritei a fost retinut

Adevărul Adevărul,
Barbatul care ar fi furat pistolul jandarmeritei a fost retinut

Barbatul care este suspectat ca a furat arma de foc a femeii jandarm, in timpul evenimentelor violente de la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost prins, conform Digi24. Arma de foc inca nu a fost gasita. continuă pe Adevărul

VIDEO Barbatul care ar fi furat pistolul jandarmeritei a fost retinut. arma nu a fost deocamdata recuperata

Barbatul care este suspectat ca a furat arma de foc a femeii jandarm, in timpul evenimentelor violente de la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost prins. Arma de foc inca nu a fost gasita.

Barbatul care ar fi furat arma jandarmeritei a fost retinut. Pistolul nu a fost gasit

Barbatul cautat sub acuzatia ca ar fi furat o arma in busculada de vineri seara a fost prins de politisti. Luni noaptea, a fost retinut pentru 24 de ore, insa pistolul e in continuare de.

Imagini noi: Momentul in care este furat pistolul jandarmeritei batute - VIDEO

Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne sunt in alerta si s-au mobilizat pentru gasirea unui pistol furat de indivizii care i-au batut pe cei doi jandarmi abandonati de colegi in mainile unei multimi.

BOMBA ZILEI! Ce a declarat la politie barbatul acuzat ca A FURAT arma jandarmeritei

Barbatul retinut dupa ce ar fi furat pistolul jandarmeritei agresate in Piata Victoriei a negat ca ar fi lovit-o pe tanara, informeaza stirileprotv. ro. La audieri, tanarul de 32 de ani a spus ca,.

Ce a declarat la politie barbatul acuzat ca a furat arma jandarmeritei

Barbatul retinut dupa ce ar fi furat pistolul jandarmeritei agresate in Piata Victoriei a negat ca ar fi lovit-o pe tanara, informeaza stirileprotv. ro. La audieri, tanarul de 32 de ani a spus ca,.

Barbatul care ar fi furat arma femeii jandarm, retinut de procurori. Pistolul nca nu a fost recuperat

Politistii l-au gasit pe barbatul care ar fi furat pistolul femeii jandarm la protestul din 10 august, iar procurorii au dispus retinerea sa, el fiind audiat in noaptea de luni spre marti. Barbatul, in varsta de 32 de ani, e acuzat de tulburarea ordinii si de furtul armei, care nu a fost gasita, scrie Mediafax.

UPDATE Barbatul care ar fi furat arma femeii jandarm, retinut / Acesta a recunoscut ca a lovit-o pe femeie, dar sustine ca nu a luat arma

Barbatul care a fost retinut in noaptea de luni spre marti, pentru ca ar fi furat arma femeii jandarm la protestul din 10 august, nu si-a recunoscut faptele in fata procurorilor, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Acesta a recunoscut ca el este cel din imaginile promovate de Politia Capitalei, insa a mai spus ca el ar fi lovit-o cel mai putin pe femeia jandarm, subliniind totodata, ca nu a furat arma.

Barbatul care a sustras pistolul jandarmeritei agresate a fost prins

Dupa protestele de vineri, a circulat pe internet o imagine cu persoana responsabila de agresarea jandarmeritei si furtul pistolului din dotare. Individul a fost prins. Printr-un comunicat al Politiei Capitalei, s-a anuntat identificarea persoanei responsabile de prinderea barbatului care a furat un pistol de la jandarmi, in timpul protestul de vineri seara. Sustragerea unui pistol [].

REVISTA PRESEI 14.08.2018

Adevarul *Barbatul care ar fi furat pistolul jandarmeritei a fost retinut Publicatia Adevarul relateaza: Barbatul care este suspectat ca a furat arma de foc a femeii jandarm, in timpul evenimentelor violente de la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost prins. Arma de foc inca nu a fost gasita.

Barbatul care a furat o arma la protestul din 10 august a fost prins

Dupa protestele din 10 august a circulat pe internet o imagine cu persoana responsabila de agresarea jandarmeritei si furtul pistolului din dotare. Individul a fost prins. Printr-un comunicat al Politiei Capitalei, s-a anuntat identificarea persoanei responsabile de prinderea barbatului care a furat un pistol de la jandarmi, in timpul protestul de vineri seara. Sustragerea unui [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )