Libnet.ro
UNICEF

15:00

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu refuza internarea la Psihiatrie pentru expertiza

B1 B1,
Barbatul care l-a scuipat pe Basescu refuza internarea la Psihiatrie pentru expertiza

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat, sambata, pe presedintele Traian Basescu, a refuzat internarea in Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare, dupa ce, initial, fusese de acord sa fie expertizat. continuă pe B1

Dezvaluiri incredibile despre procurorul lui Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Basescu

Teodor Nita este procurorul care se ocupa de dosarul lui Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu. Nita are un adevarat palmares in materia scandalurilor de presa. Acesta a.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu a fost dus la Psihiatrie, dupa ce a incercat sa se sinucida de fata cu procurorii

UPDATE - Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu a fost externat si transportat la Spitalul de Psihiatrie, dupa ce a incercat sa-si ia viata in aceasta dimineata. Adrian Zglobiu a incercat.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu a fost retinut

Barbatul care l-a scuipat ieri pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a fost retinut de procurori, fiind acuzat de ultraj and si loviri and si alte violen and te, informeaza surse din presa.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, obligat de procurori sa se interneze la psihiatrie

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a fost obligat de procurori sa se interneze la psihiatrie. Adrian Zglobiu va sta 7 zile la Palazu Mare, unde a mai fost dus de doua ori dupa ce a fost retinut. Barbatul.

Barbatul care l-a SCUIPAT ieri pe Traian Basescu a fost retinut. Ce acuzatii i se aduc

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, sambata, in Portul Constanta, a fost retinut de procurori, fiind acuzat de ultraj si loviri si alte violente. Procurorii Parchetului Tribunalului.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida de fata cu politistii

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a incercat sa se sinucida, miercuri, in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital pentru o expertiza psihiatrica .

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida de fata cu procurorii

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a incercat sa se sinucida, in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu a incercat sa se sinucida. Adrian Zglobiu a incercat sa-si ia viata de fata cu procurorii. Adrian Zglobiu va sta 7 zile la Spitalul de Psihiatrie din.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu, la Sinteza zilei: imi este frica. Am fost amenintat ca voi ajunge la Poarta Alba, unde voi fi violat

Barbatul care a fost retinut dupa ce l-a scuipat pe Traian Basescu, in Portul Constantei, a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, despre amenintarile care i-au fost aduse imediat dupa.

incadrare juridica mai usoara pentru barbatul care l-a scuipat pe Basescu, dupa telefoane date de procurorul general

Adrian Zglobiu, barbatul de 39 de ani care l-a scuipat pe Traian Basescu, nu va fi arestat preventiv. Anchetatorii au decis schimbarea incadrarii juridice din ultraj in loviri si alte violente.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )