Libnet.ro
UNICEF

11:15

Barbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea dezvaluie ce a discutat in privat cu liderul PSD

Antena3 Antena3,
Barbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea dezvaluie ce a discutat in privat cu liderul PSD

Bogdan Lungu, barbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea si care a onorat pariul cu liderul PSD, a dezvaluit ce a discutat cu acesta, in privat. Am ramas si eu surprins ca Dragnea mai voia sa stam de . continuă pe Antena3

Mici si bere la sediul PSD: Galateanul care a pierdut pariul cu Dragnea a venit cu naveta de bere (FOTO, VIDEO)

Galateanul care a pierdut pariul de 1 mai cu Liviu Dragnea s-a prezentat luni putin inainte de ora 17 la sediul PSD din Kiseleff pentru a isi achita datoria de o naveta de bere. Acesta a fost asteptat de.

Cine este barbatul care a pierdut un pariu cu Liviu Dragnea si merge sa-i plateasca o naveta cu bere. Ba Livache, bro, fa un selfie si fa-mi in ciuda

Galateanul Bogdan Lungu 43 de ani) este un cunoscut membru al miscarii rezist si spune ca spre deosebire de liderii PSD, care promit mult si nu fac nimic, el iti va onora pariul si va merge luni, 7 mai, la sediul din Bucuresti al partidului. Eu sunt om de cuvant!, a spus Bogdan Lungu. Liviu Dragnea a declarat ca-l va intampina cu mici.

Dragnea ar urma sa l ntlneasca pe internautul care a pierdut pariul cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. Pe Facebook e organizat evenimentul Gratar la Dragnea, cu participarea a mii de oameni

Liderul PSD Liviu Dragnea ar urma sa il intalneasca luni pe internautul care a pierdut un pariu cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. Pe Facebook a fost organizat evenimentul Gratar la Dragnea, care a atras pana acum peste 7. 000 de persoane interesate si alte 2. 600 de persoane care au anuntat ca vor participa, potrivit News. ro. Internautul a anuntat ca va veni la sediul Kiseleff, la fel si liderul social-democratilor a spus ca va aduce micii din Teleorman. Vestea proasta pentru miile de oameni care vor sa participe la gratar este ca Dragnea a spus ca nu are atatia mici, in consecinta nu ii va primi.

Liviu Dragnea a facut un nou pariu cu Bogdan Lungu. Care este miza?

Bogdan Lungu, barbatul care a pierdut pariul in fata liderului PSD Liviu Dragnea, s-a prezentat la sediul partidului din Kiseleff pentru a-si onora promisiunea. Acesta i-a dus o naveta de bere lui Dragnea, dar a facut si o declaratie care nu-i va.

Noul pariu facut de Liviu Dragnea cu Bogdan Lungu. Ce trebuie sa faca taximetristul daca pierde din nou

Internautul care pierdut pariul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sediul central al PSD din Soseaua Kiseleff, cu o lada cu bere. Galateanul a incheiat un nou pariu cu Liviu Dragnea - actual.

Mici si bere la sediul PSD: Exercitiu de PR facut de Liviu Dragnea / Protestatarii vor sa-i strice distractia

Povestea suna cam asa: in urma cu o saptamana, liderul PSD a fost provocat de un internaut sa demonstreze ca el isi scrie postarile de pe Facebook, miza fiind o naveta cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul masinii, intreband cum ramane cu naveta cu bere promisa si spunand ca il asteapta pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmand ca internautul sa aduca berea.

Liviu Dragnea il intalneste pe internautul care a pierdut pariul cu el. Barbatul a adus o lada cu bere, liderul PSD oferind micii - VIDEO

Liderul PSD Liviu Dragnea ar urma sa il intalneasca luni pe internautul care a pierdut un pariu cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. Pe Facebook a fost organizat evenimentul.

Liviu Dragnea l-a intalnit pe internautul care a pierdut pariul cu el. Barbatul a adus o lada cu bere, liderul PSD oferind micii - VIDEO

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a intalnit luni pe internautul care a pierdut un pariu cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. Pe Facebook a fost organizat evenimentul Gratar la.

Cine este barbatul care a pierdut un pariu pus cu Liviu Dragnea si merge sa-i plateasca o naveta cu bere. Ba Livache, bro, fa un selfie si fa-mi in ciuda

Galateanul Bogdan Lungu 43 de ani) este un cunoscut membru al miscarii rezist si spune ca spre deosebire de liderii PSD, care promit mult si nu fac nimic, el iti va onora pariul si va merge luni, 7 mai, la sediul din Bucuresti al partidului. Eu sunt om de cuvant!, a spus Bogdan Lungu. Liviu Dragnea a declarat ca-l va intampina cu mici.

Presedintele PSD si revendica azi lada cu bere cstigata la pariul cu un internaut

Liviu Dragnea ar urma sa il intalneasca luni pe internautul care a pierdut un pariu cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. in urma cu o saptamana, liderul PSD a fost provocat de un internaut sa demonstreze ca el isi scrie postarile de pe Facebook, miza fiind o naveta cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul masinii, intreband cum ramane cu naveta cu bere promisa si spunand ca il asteapta pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmand ca internautul sa aduca berea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )