Libnet.ro
UNICEF

08:30

Barbatul care si-a ucis sotia in Portugalia si a venit acasa cu cadavrul ei in masina, condamnat

Adevărul Adevărul,
Barbatul care si-a ucis sotia in Portugalia si a venit acasa cu cadavrul ei in masina, condamnat

Barbatul din Caransebes, care, in noiembrie, 2014, si-a injunghiat mortal sotia in Portugalia, dupa care s-a intors in tara cu cadavrul acesteia in masina, a fost condamnat, vineri, la 13 ani de inchisoare de Tribunalul Caras-Severin, decizia nefiind definitiva, transmite Mediafax. continuă pe Adevărul

Barbatul care si-a ucis iubita in varsta de 18 ani, dupa ce au consumat droguri impreuna, a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare

Dan Cadar, barbatul care a ucis in bataie o eleva de clasa a XI-a dupa ce au consumat droguri impreuna, a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare. Cei doi formau un cuplu in ciuda diferentei de varsta.

Barbatul care a provocat tragedia de pe o plaja din Tunisia ar fi fost in contact cu militanti din Libia

Barbatul care a ucis 39 de persoane in atacul de vineri de pe o plaja din statiunea Sousse era in contact cu militanti din Libia si este probabil sa fi fost instruit in acest stat, a declarat marti o sursa.

Barbatul care i-a amenintat pe Mihai Gadea si Pavel Abraham, condamnat la inchisoare cu executare

George Romulus Georgescu, barbatul care i-a amenintat pe avocatii Pavel Abraham si Crina Radu, dar si pe realizatorul Antena 3, Mihai Gadea, a fost condamnat la trei ani si doua luni de inchisoare cu executare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )