Libnet.ro
UNICEF

07:46

Barbatul care a trantit de pamant un copil intr-un parc din Hunedoara a fost arestat pentru 30 de zile

B1 B1,
 Barbatul care a trantit de pamant un copil intr-un parc din Hunedoara a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a trantit de pamantun copil de 13 ani intr-un parc din Hunedoara a fost arestat preventiv. Judecatoria Hunedoara a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatuluicare. continuă pe B1

UPDATE Barbat retinut dupa ce a dat cu un copil de pamant, intr-un parc din Hunedoara. Baiatul a fost dus la spital - VIDEO

Un barbat in varsta de 29 de ani din Hunedoara este cercetat penal dupa ce a trantit un copil de pamant intr-un parc din oras, dupa care l-a agresat fizic si pe propriul fiu. Barbatul a devenit nervos dupa ce copiii ar fi avut o altercatie in timp ce se jucau in parc, langa un leagan. Copilul agresat a fost transportat la spital. UPDATE: in urma anchetei, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infractiunii de loviri sau alte violente si violenta in familie, dar si de tulburarea linistii si ordinii publice.

Copilul trantit violent de pamant de un barbat intr-un parc din Hunedoara a suferit o fractura la cap

Copilul de 13 ani pe care un barbat l-a trantit de pamant intr-un parculet din municipiul Hunedoara, duminica dupa-amiaza, a suferit o fractura la cap, cu pierdere de constienta, conform tomografiei si investigatiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Deva.

Barbatul care a trantit de pamant un copil aflat intr-un parc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Barbatul care si-a trantit nepotul de pamant in Hunedoara a fost arestat preventiv.

O persoana retinuta pentru 24 de ore, dupa ce a trantit la pamant un copil intr-un parc din Hunedoara. Politia: Se va propune arestarea preventiva. Copilul e stabil si ramane internat

O persoana a fost retinuta pentru 24 de ore, duminica, dupa ce a trantit la pamant un copil in zona unui parc din Hunedoara, a anuntat Politia Romana, care a precizat ca persoana respectiva era parintele.

Video. Scene socante intr-un parc din Hunedoara. Baiat trantit la pamant de tatal unui alt copil. Victima a ramas nemiscata

Momente de groaza au avut loc recent intr-un parc din Hunedoara, acolo unde un baiat de 13 ani si-a vazut moartea cu ochii. Copilul a devenit victima furiei unui tata monstru, moment in care acesta a fost luat prin surprindere si izbit de pamant. Martorilor le-a stat inima in loc Tragedia s-a petrecut in mijlocul .

Monstrul din parccare a batut un copilul din Hunedoara, arestat pentru 30 de zile

Alexandru Cobzaru, barbatul care a agresat si a trantit la pamant un copil de 13 ani, intr-un parc din municipiul Hunedoara, a fost arestat luni seara. Judecatoria Hunedoara a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a individului care i-a provocat minorului o fractura craniana.

Primele declaratii ale agresorului copiilor din parc: Am plans. Sunt mereu furios si vreau sa merg la psihiatru

Agresorul care a trantit la pamant un copil de 13 ani intr-un parc din Hunedoara si si-a agresat si propriul copil a declarat cu ocazia anchetei ca regreta ce s-a intamplat. El si-a motivat gestul spunand ca are probleme cu gestionarea emotiilor si vrea sa mearga la un psihiatru.

Adolescentul agresat intr-un parc din Hunedoara se afla internat in stare grava. Batausul este ruda cu minorul

Adolescentulcare a fost aruncat la pamant fara mila de un tatic suparat,intr-un parculet din municipiul Hunedoara, se afla in stare grava, spun medicii. Din investigatiile.

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )