Libnet.ro
UNICEF

20:00

Barbatul care a ucis patru persoane la Spitalul Sapoca, reinternat pentru stabilirea discernamantului

Antena3 Antena3,
Barbatul care a ucis patru persoane la Spitalul Sapoca, reinternat pentru stabilirea discernamantului

Magistratii de la Tribunalul Buzau au decis, duminica seara, internarea nevoluntara a barbatului in varsta de 38 de ani care a ucis patru oameni si a ranit alti noua la Spitalul de Psihiatrie si Masuri. continuă pe Antena3

UPDATE. Barbatul care a ucis patru pacienti la Spitalul Sapoca ,,nu poate fi inca audiat

Barbatul care a ucis patru pacienti si a ranit alti noua la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca se af.

Criminalul care a ucis patru pacienti si a ranit alti noua la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca nu poate fi audiat inca. Barbatul se afla in sevraj etilic

Barbatul care a ucis patru pacienti si a ranit alti noua la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca se afla sevraj etilic si nu poate fi inca audiat, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al IPJ.

EXCLUSIV: Primele imagini de la locul masacrului din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis mai multi pacienti

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini de la masacru din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis patru persoane si a ranit alte noua cu stativul de la.

Primele imagini de la masacrul din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis mai multi pacienti

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini de la masacru din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis patru persoane si a ranit alte noua cu stativul de la.

Tribunalul Buzau a decis internarea nevoluntara a barbatului care a ucis patru oameni si a ranit alti noua, la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca

Magistratii de la Tribunalul Buzau au decis, duminica seara, internarea nevoluntara a barbatului de 38 de ani care a ucis patru oameni si a ranit alti 9, la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca.

Pintea merge la spitalul Sapoca pentru a coordona personal ancheta, la dispozitia premierului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca, la dispozitia premierului, se deplaseaza la Spitalul Sapoca, pentru a coordona personal ancheta interna, dupa ce un pacient a omorat alti patru pacienti si a ranit alti noua. Ministrul subliniaza ca acest caz impune masuri urgente, transmitand, totodata, compasiunea sa familiilor indurerate.

Urs lovit de 4 masini pe autostrada Sibiu-Deva. Patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Un urs a murit dupa ce a fost lovit, vineri seara, de patru masini pe autostrada Sibiu-Deva. Patru persoane, printre care doi copii, au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma accidentului, dar au refuzat transportul la spital, potrivit Mediafax.

Patru persoane, ranite intr-un accident in judetul Caras-Severin

Patru persoane au fost ranite, vineri seara, intr-un accident care a avut loc pe centura ocolitoare .

Cine e barbatul care a cerut bani pentru rascumpararea Alexandrei si a Luizei. Parintii sunt devastati

O persoana necunoscuta a abordat-o pe mama Alexandrei Macesanu si i-a spus ca fiica ei si Luiza Melencu ar fi in viata. Barbatul ar fi cerut suma de 3. 500 de euro pentru a le elibera pe cele doua tinere. Unchiul Alexandrei a anuntat ca a colaborat cu autoritatile pentru a-l prinde in flagrant pe individ.

Barbatul care a santajat familia Alexandrei Macesanu, liber. Individul de 18 ani nu a primit nici macar o amenda

Decizie incredibila a anachetatorilor. Barbatul care a sunat-o in mai multe randuri pe amma Alexandrei Macesanu si a sustinut ca le tine prizoniere atat pe Alexandra cat si pe Luiza, a fost lasat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )