Libnet.ro
UNICEF

06:00

Barbatul cu COVID care a fugit din spital, prins de mascati. Cum va fi pedepsit bolnavul acum

Antena3 Antena3,
Barbatul cu COVID care a fugit din spital, prins de mascati. Cum va fi pedepsit bolnavul acum

Barbatul care a fugit din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Cluj-Napoca, desi stia ca este infectat cu coronavirus, a fost ridicat de acasa de mascatii de la Politie, vineri, si internat la Spitalul de Infectioase. continuă pe Antena3

Cluj: Barbat cu coronavirus care a fugit din spital, ridicat de mascati si internat la Infectioase

Barbatul care a fugit din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Cluj-Napoca, desi stia ca este depistat pozitiv cu noul coronavirus, a fost ridicat de acasa de mascatii de la Politie si internat la Spitalul de Infectioase.

Alerta la Cluj! Un pacient diagnosticat cu Covid-19 a fugit din spital (VIDEO)

00 - Pacientul fugar, diagnosticat cu Covid-19, a fost gasit. Este alterta la Cluj, dupa ce un pacient bolnav de coronavirus a fugit din spital. Politistii il cauta pe.

COVID-19 loveste din nou in familia Andreei Esca? De ce au ajuns copiii vedetei la spital?

Andreea Esca a trecut prin momente de groaza in urma cu aproximativ o luna, cand atat ea cat si sotul si fiul ei, Aris, au fost diagnosticati cu coronavirus. Potrivit declaratiilor vedetei, aceasta a contractat virusului de la sotul ei si nu de la acea petrecere atat de controversata. insa cei doi copii ai Andreei Esca au ajuns din nou la spital cu doar o zi in urma.

Digi24: Drama unei paciente COVID care si-a pierdut sotul: A venit mai bine decat mine, fara febra. Parca a explodat virusul in el

Pe masura ce numarul zilnic de cazuri de COVID-19 creste, medicii incep sa se gandeasca la momentul in care toate locurile in spitale vor fi ocupate, iar ei vor fi nevoiti sa aleaga cine traieste si cine moare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )