Libnet.ro
UNICEF

11:00

Barbatul din Arad care ar fi fost sicanat in trafic de doi politisti a depus o plangere penala

Hotnews Hotnews,
 Barbatul din Arad care ar fi fost sicanat in trafic de doi politisti a depus o plangere penala

Aradeanul care ar fi fost sicanat in trafic de doi politisti pentru ca nu i-ar fi dat prioritate unuia dintre ei a depus o plangere penala pentru abuz in serviciu si trafic de influenta pe numele unuia dintre oamenii legii. Totodata, barbatul a spus ca va solicita daune morale pentru modul in care a fost tratat. continuă pe Hotnews

Soferii din Arad au fost la un pas de accident, cand au vazut ce se intampla chiar in fata lor. Era ziua in amiaza-mare (FOTO)

Soferii din Arad au fost la un pas de accident, cand au vazut ce se intampla chiar in fata lor. Eraziua in amiaza mare, iar barbatul nu avea nicio jena. Oamenii legiiau fost chemati sa prinda.

Barbatul din Alba care a provocat un accident rutier in care au murit iubita insarcinata si fiica de 2 ani, condamnat definitiv la inchisoare cu executare

Barbatul din Alba care a provocat acum doi ani accidentul rutier in care au murit iubita acestuia, insarcinata, dar si fiica lui in varsta de 2 ani, a ajuns dupa gratii. Curtea de Apel Alba Iulia a dat decizia finala: 3 ani si 9 luni de inchisoare cu executare.

CAMERA DEPUTATILOR: Se interzice utilizarea radarelor din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei

Camera Deputatilor a reexaminat, astazi, ca urmare a unei decizii a CCR, proiectul referitor la circulatia pe drumurile publice, stabilind ca se interzice utilizarea dispozitivelor de masurare a vitezei din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei si nu sunt amplasate in locuri vizibile.

Camera Deputatilor: Se interzice folosirea radarelor din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei si nu sunt in locuri vizibile

Camera Deputatilor a reexaminat, marti, ca urmare a unei decizii a CCR, proiectul referitor la circulatia pe drumurile publice, stabilind ca se interzice utilizarea dispozitivelor de masurare a vitezei din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei.

Cine este NSO Group, compania din Israel care vinde unelte sofisticate de spionaj cibernetic catre zeci de tari

Vulnerabilitatea severa detectata la WhatsApp a fost exploatata de una dintre cele mai misterioase companii din tehnologie - NSO Group care vinde si cu zeci de milioane de dolari catre guverne din toata lumea solutii care le permit acelor state sa spioneze persoane pe care le considera incomode. NSO Group are 600 de angajati, este evaluata la un miliard de dolari si cel mai recent scandal o readuce in prim-plan, criticii spunand ca grupul vinde mai ales catre tari islamice solutii de spionaj care ajuta acele tari sa pedepseasca opozitia.

Un nou caz de meningita in Romania. O eleva de 16 ani, din Pitesti, a fost internata in spital

O eleva de 16 ani, din Pitesti, a fost internata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, cu suspiciune de meningita meningococica. Conform unei informari transmise de catre Directia de.

Digi 24: Cum va arata primul sat vertical din Romania, care va fi gata anul viitor

Un cartier rezidential cu totul special se construieste in Timisoara. Proiectul este inspirat de satul rotund din Banat, unic in tara si declarat monument istoric de Ministerul Culturii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )