Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barbatul din Arges care si-a ucis sotia si a anuntat crima live pe Facebook si-a primit pedeapsa. Decizia instantei

Antena3 Antena3,
Barbatul din Arges care si-a ucis sotia si a anuntat crima live pe Facebook si-a primit pedeapsa. Decizia instantei

Magistratii Tribunalului Arges l-au condamnat la 25 de ani de inchisoare pe barbatul din localitatea Stefanesti care si-a injunghiat si incendiat sotia. La oribila fapta a asistat si fiul sotilor, un. continuă pe Antena3

MOTIVUL SOCANT pentru care un barbat de 93 de ani si-a ucis sotia de 91 de ani: A trait....

Un barbat in varsta de 93 de ani si-a ucis sotia in varsta de 91 de ani, dupa care s-a sinucis. Paul Palmonari, in varsta de 93 de ani, din Bologna, n-a mai suportat sa-si vada sotia, care era.

Un barbat din Arges s-a spanzurat, dupa o cearta cu sotia. Politistii au reusit sa ii salveze viata

Un argesean a incercat luni sa-si curme viata dupa un scandal in familie. Totul a pornit de lao cearta teribila cu sotia. Femeia a sunat la 112, temandu-se sa nu fie batuta. Barbatul s-a enervat si .

Ce a declarat barbatul din Vaslui care si-a oparit sotia pentru ca ar fi refuzat sa faca sex. De furia individului, n-au scapat nici copiii

Barbatul de 41 de ani din judetul Vaslui, care la sfarsitul saptamanii trecute a aruncat cu un ceaun cu apa clocotita peste sotia sa, a fost arestat preventiv.

Dubla crima in Buftea! Un barbat si-a ucis sotia si fiica. Ucigasul a fost impuscat de politisti

Scene de cosmar in apropiere de Bucuresti! Un barbat si-a ucis prin injunghiere sotia si fiica in plina strada in localitatea Buftea. Atacatorul a fost impuscat in piept dupa ce a atacat si.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

VIDEO Japonezii cultiva vita de vie romneasca: Crama din Iasi care a cucerit Tara soarelui rasare

Unul dintre micii producatori de vin din regiunea Moldovei i-a facut pe niponi sa aleaga vita de vie romaneasca in defavoarea soiurilor din Franta si Italia. Cu o productie anuala de aproximativ 100 000 de sticle de vin din diverse sortimente, crama Gramma de pe colinele satului Visani din Iasi ii va ajuta pe doi investitori japonezi sa cultive soiuri de vita de vie romaneasca in tara lor.

Povestea unei femei din Japonia care a angajat un tata fals pentru fiica ei

In Japonia exista agentii care inchiriaza serviciile unor barbati sau femei care pot juca orice rol doresti- de la iubiti, prieteni, la oameni de afaceri sau parinti, scrie BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )