Libnet.ro
UNICEF

14:30

Barbatul din Galati care a violat o fetita de zece ani a fost arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Barbatul din Galati care a violat o fetita de zece ani a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Galati au emis, marti seara, mandat de arestare preventiva pentru 30 zile fata de barbatul care a violat marti dimineata o fetita de zece ani in scara unui bloc din municipiul. continuă pe Antena3

Barbat cautat dupa ce a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din Galati

Politistii cauta un barbat care marti dimineata ar fi agresat sexual o fetita de zece ani, in scara unui bloc din Galati, scrie Agerpres.

Barbatul din comuna Miraslau murise de tanar, iar toti credeau ca o data cu asta s-au terminat si necazurile pentru om. Nu a fost insa deloc asa. Parca a fost blestemat

Barbatul din comuna Miraslau, judetul Alba, murise de tanar. Avea doar 32 de ani. Apropiatii si localnicii au crezut ca odata cu disparitia omului, s-au sfarsit si necazurile acestuia. Dar nu a fost delo.

Marturia ginecologului agresat in clinica din Galati: Asta e motivul pentru care am sters postarea. Romania se transforma intr-o hazna!

Medicul ginecolog Costache Botezatu a sters de Facebook postarea cu materialul video in care se vedea cum este agresat de un intelop din Galati, chiar in incinta clinicii medicale la care lucreaza. Decizia are o.

Un barbat din Galati a fost la un pas sa ajunga de urgenta la spital. Ce a gasit intr-o conserva cu peste

Un barbat din Galati a gasit un cui intr-o conserva cu peste. Galateanul sustine ca a cumparat conservade la un magazin din localitatea Liesti, scrie libertatea. ro. Acesta va depune o plangere.

UPDATE Barbatul care a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din Galati, a fost prins

Barbatul banuit ca, marti dimineata, a abordat pe o strada din orasul Galati o fetita de 10 ani, a dus-o in scara unui bloc si a agresat-o sexual a fost prins la Braila, transmite Mediafax.

Pradator sexual cautat de politisti. A agresat o fetita de 10 ani in scara unui bloc din Galati

Politistii cauta un barbat banuit ca, pe 12 martie, in jurul orei 08,00, ar fi agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din municipiul Galati. Persoanele care pot oferi informatii pentru identificarea acestuia sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa anunte, de indata, cea mai apropiata unitate de politie.

Fetita de 10 ani din Galati a fost abordata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o in scara unui bloc, unde pentru copila a inceput cosmarul. Acum agresorul e cautat in tot judetul

Fetita de 10 ani a fost abordata marti dimineata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o n scara unui bloc din municipiul Galati, unde a abuzat-o sexual. Acum politistii il.

Un barbat suspectat de agresarea unei fetite de 10 ani in scara unui bloc din Galati a fost identificat la Braila

Suspectul este banuit ca, pe 12 martie, in jurul orei 08,00, ar fi agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din municipiul Galati.

Zece ani de inchisoare pentru omorul de la Marcauti

Condamnat la sapte ani de inchisoare de instanta de fond, un locuitor al raionului Briceni, acuzat de omorul unui consatean, a mai primit cativa ani in plus de temnita, dupa ce procurorii care l-au anchetat au facut apel, nemultumiti de pedeapsa stabilita de prima instanta.

DISPUTELE cu Statele Unite au dus la RECESIUNE in economia Turciei pentru prima data in ultimii zece ani

La sfarsitul anului 2018 economia Turciei a intrat in prima recesiune economica a ultimilor 10 ani, relateaza BBC, care citeaza datele oficiale economice remise de institutul national de statistica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )