Libnet.ro
UNICEF

09:45

Barbatul a fost agresat de un vecin. La doi ani de la incident a ajuns de urgenta la un spital din Bucuresti. Medicii au vazut ca se intampla ceva ciudat cu un orificiu din obraz. La o analiza amanuntita, au inteles cruntul adevar. Rar vezi asa ceva!

Antena3 Antena3,
Barbatul a fost agresat de un vecin. La doi ani de la incident a ajuns de urgenta la un spital din Bucuresti. Medicii au vazut ca se intampla ceva ciudat cu un orificiu din obraz. La o analiza amanuntita, au inteles cruntul adevar. Rar vezi asa ceva!

Barbatul a fost agresat de un vecin. La doi ani de la incident a ajuns de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti. Medicii au vazut ca se intampla ceva ciudat dintr-un orificiu din obraz. La o analiza. continuă pe Antena3

Fetita de doi ani, refuzata de cresa pe motiv ca infatisarea ei i-ar putea speria pe ceilalti copii. Dezvaluirile revoltatoare facute de parintii micutei

O mama a dezvaluit faptul ca fetita ei nu a fost primita la cresa fiindca i s-a spus ca infatisarea ei ar putea sa-i sperie pe ceilalti copii. Sofya Zakharova, in varsta de doi ani, a fost nas.

Va amintiti de Marina Dina? Cum arata la doi ani dupa ce a nascut gemeni si a disparut din spatiul public

Marina Dina era o aparitie foarte frecventa, pe micile ecrane, mai ales pe vremea cand avea rolul de asistenta a lui Mihai Morar. Emisiunea lor mondena a avut priza la public. insa, n-a durat prea mult pana cand tanara a ales sa paraseasca lumea showbiz-ului autohton. Va amintiti de Marina Dina? Fosta asistenta TV din .

Barbat retinut la doi ani dupa ce si-a omorat mama in bataie, in urma denuntului unui copil: S-a urcat peste corpul ei si-a lovit-o intruna cu pumnii

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea au dispus retinerea unui barbat acuzat ca si-a omorat mama in bataie. Fapta a fost comisa in primavara anului 2017. Nu s-a stiut nimic despre crima, pana luna trecuta, cand un denunt al unuia dintre copiii criminalului a scos la lumina fapta macabra.

Directorul Transgaz si-a trecut in CV doi ani de cursuri in plus. Ion Sterian sustine ca este inginer in petrol si gaze, Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti il contrazice

Un alt director de companie a fost prins ca si-a falsificat CV-ul. Dupa cazul de la Transelectrica, si la Transgaz se anunta un mare scandal, dupa ce directorul Ion Sterian a scris in CV-ul postat pe site-ul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )