Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Barbatul suspectat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu in casa lui Gheorghe Dinca este arestat preventiv pentru 30 de zile Avocat: Nu recunoaste nimic. Nu exista probe care sa-l lege direct de viol

Hotnews Hotnews,
 Barbatul suspectat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu in casa lui Gheorghe Dinca este arestat preventiv pentru 30 de zile Avocat: Nu recunoaste nimic. Nu exista probe care sa-l lege direct de viol

Barbatul retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu in casa lui Gheorghe Dinca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor. Avocatul acestuia, Valentin Vladu, a spus ca Stefan Risipiteanu nu si-a recunoscut vinovatia in fata instantei si s-a aratat mirat ca vecinul sau l-a denuntat. De asemenea, aparatorul spune ca nu sunt probe suficiente pentru a-l incrimina pe clientul sau. continuă pe Hotnews

Stefan Risipiceanu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Barbatul este acuzat ca a violat-o pe Luiza Melencu, alaturi de Gheorghe Dinca (VIDEO)

Stefan Risipiceanu, barbatul retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu alaturi de Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv timp de 30 de zile, a decis joi Tribunalul Bucuresti, cu mentiunea ca.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o pe Luiza Melencu impreuna cu un complice

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, a declarat, miercuri, la DIICOT ca impreuna cu Stefan Risipiceanu, vecinul sau, a violat-o pe Luiza Melencu, adolescenta care a disparut in.

Stefan Risipiceanu, acuzat ca a violat-o pe Luiza Melencu, a fost arestat

Stefan Risipiceanu, barbatul retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu alaturi de .

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

Cazul Caracal ia amploare: ce au descoperit procurorii in casa lui Gheorghe Dinca

Antena 3 a prezentat in exclusivitate noi informatii in cazul presupusului complice al lui Gheorghe Dinca. Procurorii sustin ca in casa lui Gheorghe Dinca au fost gasite probe biologice impotriva lui.

Cazul Caracal, rasturnare de situatie. Ce se intampla cu procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca

Romanii sunt uluiti de rezolvarea cazului Caracal care se face intarziata pe cat posibil. Ce se intampla acum cu unul din pricipalii vinovati, procurorul care nu i-a lasate pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal: Ce se intampla cu procurorul ? Cauzl Caracal este departe de a-si gasi rezolvarea. Procurorul care .

Cine este complicele lui Dinca in cazul Luiza Melencu. Era omul bun la toate in casa criminalului

Procurorii DIICOT au anuntat miercuri, 27 noiembrie, arestarea unui al doilea suspect in cazul violarii si uciderii Luizei Melencu, adolescenta din Olt rapita la ocazie de Gheorghe Dinca.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Barbatul care a violat-o pe Luiza Melencu dupa ce aceasta a fost rapita de Gheorghe Dinca, retinut

DIICOT a anuntat marti ca a retinut un complice al presupusului criminal Gheorghe Dinca. Stefan Risipiceanu in varsta de 46 de ani este acuzat ca impreuna cu Dinca a violat-o pe Luiza.

Criminologul Dan Antonescu, despre barbatul retinut pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu: Anchetatorii au obligatia sa-i verifice pe toti cei introdusi in cercul de banuiti

Dan Antonescu, specialist criminolog, a vorbit la Antena 3 despre noile informatii aparute in cazul Caracal. DIICOT a anuntat marti ca a retinut un complice al presupusului criminal Gheorghe Dinca. Stefan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3091 seconds )