Libnet.ro
UNICEF

18:45

FC Barcelona ofera 80 milioane de euro pentru un jucator al Juventus

B1 B1,
FC Barcelona ofera 80 milioane de euro pentru un jucator al Juventus

Clubul Juventus Torino a refuzat o oferta de 80 milioane de euro de la FC Barcelona pentru jucatorul francez Paul Pogba, potrivit Mediafax. Motivul refuzului se pare ca este faptul ca Juventuv este de parere ca. continuă pe B1

Guvernul ofera 135 milioane lei pentru investitii in infrastructura din educatie

Guvernul Romaniei a decis astazi, printr-un Memorandum, sa ofere 135 de milioane de lei pentru investitii in infrastructura din domeniul educatiei, arata un comunicat transmis redactiei.

SUA ofera 20 de milioane dolari pentru patru lideri ai SI

Guvernul Statelor Unite ale Americii ofera o recompensa in valoare de 20 de milioane de dolari pentru informatii despre patru lideri ai Statului Islamic SI), informeaza azi BBC.

SUA ofera 20 de milioane dolari pentru patru lideri ai Statului Islamic

Guvernul Statelor Unite ale Americii ofera o recompensa in valoare de 20 de milioane de dolari pentru informatii despre patru lideri ai Statului Islamic SI), informeaza azi BBC.

Enterprise Investors achizitioneaza 76% din 3S pentru 22 milioane euro

Polish Enterprise Fund VII PEF VII), un fond de private equity administrat de Enterprise Investors, a semnat un acord de achizitionare a 76% din actiunile 3S SA, companie din telecomunicatii ce opereaza in sudul Poloniei, valoarea tranzactiei fiind de 22 milioane euro, arata un comunicat remis azi redactiei.

BCR a trecut pe profit, cu 77 milioane euro, dupa un an cu pierderi

BCR a inregistrat in primul trimestru un profit de 344 milioane lei 77,1 milioane euro), dupa ce anul trecut a avut pierderi de 2,8 miliarde lei in urma curatarii bilantului, in timp ce activele s-au redus fata de decembrie cu 1,5%, la 60,67 miliarde lei 13,75 miliarde de euro), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Erste, profit de 225,8 milioane euro, dublu fata de perioada similara din 2014

Erste Group a incheiat primul trimestru din 2015 cu un profit net in crestere, de la 103,3 milioane euro, in perioada similara din 2014, la 225,8 milioane euro, arata un comunicat remis azi redactiei.

Peste patru milioane de euro pentru refacerea malurilor Begai pe o lungime de aproape noua kilometri

Malurile canalului Bega din Timisoara au fost refacute in urna unui proiect european in valoare de 4. 004 de euro.

CFR reabiliteaza 21 de poduri si podete feroviare, contract estimat la peste 36 milioane euro

CFR SA cauta constructor pentru reabilitarea 17 poduri si 4 podete feroviare apartinand sucursalei CF Galati, acordul avand o valoare estimata de 36,5 milioane euro, inclusiv TVA, informeaza.

ArcelorMittal a finalizat o investitie de 3 mil. euro pentru cresterea eficientei energetice

ArcelorMittal Galati a investit trei milioane euro intr-o noua pompa de vid la Otelarie, pentru cresterea eficientei energetice a combinatului, in cadrul proiectului Energize, care are ca scop reducerea consumului de energie al unitatii cu.

Victor Ponta: UE a suspendat finantari de un miliard de euro pentru proiecte romanesti

Uniunea Europeana a decis sa suspende finantari in valoare de un miliard de euro pentru mai multe proiecte romanesti, in urma unor acuzatii privind existenta unor nereguli si a coruptiei, a declarat ieri premierul Victor Ponta la o intalnire cu jurnalistii straini, transmite AP, potrivit Agerpres. Potrivit premierului, exista o problema mare cu numarul ridicat de plangeri care sunt investigate in mod automat de Oficiul European de Lupta Antifrauda, Olaf, organism in cadrul Comisiei Europene, care apara interesele financiare ale UE.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )