Libnet.ro
UNICEF

09:45

Barely legal sau aventura unui expirat la DreamHack 2013

Adevărul Adevărul,
Barely legal sau aventura unui expirat la DreamHack 2013

Un pensionar ajunge la DreamHack 2013, printre gameri, pasionati si gura-casca. Vede fete de liceu in fuste scurte, imbracate ca personajele din jocurile favorite. Vede tineri pe scena care se lupta pentru premiul cel mare. Vede o lume diferita. Ce am simtit la DreamHack 2013? Aceasta este o poveste subiectiva. Finalul probelor va fi astazi, tarziu in seara. continuă pe Adevărul

FOTO Barely legal sau aventura unui expirat la DreamHack 2013

Un pensionar ajunge la DreamHack 2013, printre gameri, pasionati si gura-casca. Vede fete de liceu in fuste scurte, imbracate ca personajele din jocurile favorite. Vede tineri pe scena care se lupta pentru premiul cel mare. Vede o lume diferita. Ce am simtit la DreamHack 2013? Aceasta este o poveste subiectiva. Finalul probelor va fi astazi, tarziu in seara.

Festivalul de gaming DreamHack Bucuresti 2013, la final

Inceputul celei de-a doua zile a ceea ce a fost deja evenimentul de gaming Dreamhack 2013, poate cel mai asteptat eveniment de jocuri de pe la noi, a fost mai lent decat m-as fi asteptat, la portile Salii Polivalente fiind prezente poate mai putin de o suta de persoane la ora deschiderii, 9:00. Imediat cum vremea s-a mai indreptat si soarele a inceput sa straluceasca, a devenit evident ca vom avea parte de o zi cel putin la fel de [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )