Libnet.ro
UNICEF

08:47

Baritonul Nicolae Urdareanu a incetat din viata

Antena3 Antena3,
Baritonul Nicolae Urdareanu a incetat din viata

Baritonul Nicolae Urdareanu s-a stins din viata, a anuntat Opera Nationala Bucuresti ONB) miercuri seara. Cu profund regret anuntam trecerea la cele vesnice a baritonului Nicolae Urdareanu. Trupul neinsu. continuă pe Antena3

Doliu la Opera Nationala Bucuresti. Baritonul Nicolae Urdareanu a murit

Baritonul Nicolae Urdareanu s-a stins din viata, a anuntat Opera Nationala Bucuresti miercuri seara. Cu profund regret anuntam trecerea la cele vesnice a baritonului Nicolae Urdareanu. Trupul.

A decedat cunoscutul bariton Nicolae Urdareanu

Baritonul Nicolae Urdareanu s-a stins din viata, a anuntat Opera Nationala Bucuresti ONB) miercuri seara, potrivit Agerpres. Solist al Operei Nationale Bucuresti, Nicolae Urdareanu a fost recunoscut pentru afinitatea rolurilor verdiene si singurul bariton roman wagnerian al vremurilor sale.

Detalii nestiute din viata lui Stefan Banica. Sotul Laviniei Parva, agresiv cu femeile: Tinea un cutit mare de bucatarie sub haina

Detalii socante din viata lui Stefan Banica! Devenit proaspat tatic, acesta este departe de povestile trecutului si mai linistit decat niciodata, dar se pare ca a venit momentul pentru cateva dezvaluiri aparte. Nimeni nu s-ar fi gandit ca solistul este o persoana agresiva, mai ales cu femeile, muzele melodiilor sale fara cusur. Stefan Banica, trecut .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )