Libnet.ro
UNICEF

18:00

Barlad: Trei ani de inchisoare cu executare pentru un creator de moda care ar fi sechestrat si violat o eleva olimpica

Antena3 Antena3,
Barlad: Trei ani de inchisoare cu executare pentru un creator de moda care ar fi sechestrat si violat o eleva olimpica

Un creator de moda din Barlad a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi sechestrat si abuzat sexual o eleva. continuă pe Antena3

Creator de moda din Barlad, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare, dupa ce ar fi sechestrat si violat o eleva olimpica

Un creator de moda din Barlad a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi sechestrat si abuzat sexual o eleva olimpica, relateaza News. ro. In privinta acuzatiei de viol, victima si-a retras plangerea in urma impacarii cu tanarul de 31 de ani.

VIDEO Barbatul care si-a montat un gard electric in jurul proprietatii, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare

Un barbat din localitatea Poiana Vadului, judetul Alba, care anul trecut a fost acuzat de omor dupa ce o femeie a murit electrocutata in gardul montat de el in jurul proprietatii, a fost condamant acum la cinci ani de inchisoare cu executare.

DNA cere inchisoare cu executare pentru fostul ministru Constantin Nita

Procurorii DNA au cerut marti judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea fostului ministru al Energiei Constantin Nita la inchisoare cu executare, in dosarul in.

Ies din inchisoare 453 de persoane, pentru 589 se reduce pedeapsa cu trei ani

ACTUALIZARE 13:28 Serban Nicolae: Legea gratierii, in forma actuala, este absolut ineficienta, nu rezolva absolut nimic Presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Serban Nicolae, considera ca legea gratierii, asa cum a fost adoptata de comisia pe care o conduce, este absolut ineficienta pentru ca nu rezolva absolut nimic din moment ce doar aproximativ 450 de persoane ar urma sa iasa din inchisoare si alte aproximativ 600 ar urma sa beneficieze de reducerea pedepsei. ------ Comisia juridica a Senatului a adoptat luni, cu majoritate de voturi PSD si UDMR), raportul de admitere al legii gratierii, potrivit caruia ar urma sa iasa din inchisoare, in termen de 48 de ore de la intrarea in vigoare a legii, 453 de persoane, in vreme ce alti 589 de condamnati vor beneficia de o reducere cu trei ani a pedesei. Persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, abuz in serviciu sau conflict de interese sunt exceptate de la a fi gratiate.

Ies din inchisoare 453 de persoane, pentru 589 se reduce pedeapsa cu trei ani

Comisia juridica a Senatului a adoptat luni, cu majoritate de voturi PSD si UDMR), raportul de admitere al legii gratierii, potrivit caruia ar urma sa iasa din inchisoare, in termen de 48 de ore de la intrarea in vigoare a legii, 453 de persoane, in vreme ce alti 589 de condamnati vor beneficia de o reducere cu trei ani a pedesei. Persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, abuz in serviciu sau conflict de interese sunt exceptate de la a fi gratiate.

Pedepsele pentru braconaj, majorate de la trei la sapte ani de inchisoare de Comisia pentru mediu din Camera Deputatilor

Comisia pentru Mediu si Echilibru Ecologic din Camera Deputatilor a decis inasprirea regimului sanctiunilor pentru pescuitul electric, pentru pescuitul cu materiale explozive sau cu substante toxice si narcotice, precum si pentru folosirea armelor de foc in scopul omorarii pestilor, informeaza News. ro.

Procurorii DNA cer condamnarea fostului ministru al Energiei, Constantin Nita, la o pedeapsa cu executare pentru trafic de influenta

Procurorii DNA solicita condamnarea fostului ministru al Energiei, Constantin Nita, la o pedeapsa cu executare pentru trafic de influenta, precum si confiscarea de la acesta a 303. 000 de lei si 30. 000 de euro.

Dana Rogoz, mesaj emotionant pentru tatal sau: Se implinesc trei ani. E mult deja. O mica istorie

Au trecut trei ani de cand tatal Danei Rogoz s-a stins din viata, dar vedeta TV nu pare sa se fi consolat cu moartea sa. Actrita a postat pe blogul sau personal un mesaj emotionant. Azi e despre ta.

NEW MONEY: Dragos Petrescu, City Grill: Luam in calcul sa aducem un investitor minoritar in urmatorii trei ani

Probabil ca City Grill nu va ramane un grup romanesc. Capacitatea de scalabilitate vine din investitii externe dar si din know how. Luam in calcul un venture capitalist investitor n. red. ) minoritar pe termen mediu, pana in trei ani, a spus Dragos Petrescu, in cadrul conferintei Competitia Capitalurilor, organizata de NewMoney in parteneriat cu Romanian Business Leaders.

Guvernatorul crestin al capitalei Indoneziei a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa Coranului

Guvernatorul in exercitiu al Jakartei, crestinul Basuki Tjahaja Purnama, a fost condamnat marti la doi ani de inchisoare cu executare pentru blasfemie la adresa Coranului, la capatul unui proces-test pentru toleranta religioasa in Indonezia, tara cu cea mai numeroasa populatie musulmana din lume, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )