Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un barman a dezvaluit motivul pentru care nu ar cere niciodata lamaie in bautura

Antena3 Antena3,
Un barman a dezvaluit motivul pentru care nu ar cere niciodata lamaie in bautura

Toate restaurantele au secrete pe care niciun chelner nu le-ar spune clientilor lor. Unele secrete ii fac chiar si pe chelneri sa fie atenti atunci cand merg sa manance in oras. Acum, ca am lucrat i. continuă pe Antena3

Nu l-a vrut nimeni. Motivul pentru care acest unic in lume a ramas nevandut

Unii ar putea invoca suma de bani ceruta de actualul proprietar al modelului italian, care se ridica la 95. 000 de dolari, dar nu aceasta este cauza pentru care tranzactia respectiva nu s-a finalizat.

Motivul pentru care toate avioanele sunt albe - VIDEO

Toate avioanele au la baza culoarea alba. Daca te-ai intrebat vreodata care este motivul, afla raspunsul in cele ce urmeaza. Avantaj termic - in primul rand, pentru ca albul reflecta razele soarele, in.

Motivul pentru care miresele poarta voal

Unele mirese poarta voal pentru ca este completarea perfecta la rochia de mireasa, iar altele renunta complet la acest accesoriu, insa acesta are mai multe semnificatii. Pentru a-si ascunde fetele - Pe vrem.

Motivul pentru care trebuie sa renunti acum la paine. Efectele asupra organismului sunt devastatoare!

In contextul in care numarul cazurilor de cancer creste alarmant, medicii atrag din nou atentia asupra pericolului pe care il reprezinta consumul de carne rosie, in special cea procesata, precum si asupra.

Motivul pentru care NU prea SE SUPORTA primele JUCATOARE de tenis ale tarii (FOTO)

Sorana Cirstea si Simona Halep nu prea se mai inteleg de cand rezultatele Simonei care treptat au acaparat atentia asupra ei, determinand scaderea actiunilor Soranei Cirstea in opinia publica. Astfel,.

Locul unde nu ai voie sa porti haine care imita leopardul. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie

O rezervatie naturala din Marea Britanie a luat o decizie bizara cu privire la vizitatori. Acestora le este interzis sa poarte haine cu imprimeu de animal, conform cotidianului Mirror. Potrivit.

Motive pentru care ar trebui sa bei ulei de masline pe stomacul gol

Uleiul de masline contine o multime de macronutrienti, acizi grasi si vitamine. Este un produs foarte valoros pentru sanatatea noastra. Iata cateva motive pentru care se spune ca e bine sa luati o lingura pe.

Atentie, fumatori! Motivul uluitor pentru care trebuie sa evitati intotdeauna brichetele albe!

Daca aveti cumva in buzunare o bricheta alba, poate ca ar trebui sa luati in considerare sa o aruncati. Sau sa o daruiti unui dusman. Se pare ca de brichetele albe este legat un blestem, unul care.

Motivul ULUITOR pentru care NU prea SE SUPORTA primele JUCATOARE de tenis ale tarii (FOTO)

Sorana Cirstea si Simona Halep nu prea se mai inteleg de cand rezultatele Simonei care treptat au acaparat atentia asupra ei, determinand scaderea actiunilor Soranei Cirstea in opinia publica. Astfel,.

Primul roman care cere falimentul personal

Marti, la Tribunalul Bucuresti, se va inregistra primul dosar in care o persoana fizica isi cere insolventa. Avocatul sustine ca a fost contactat de multe persoane care doresc deschiderea procedurii, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )