Libnet.ro
UNICEF

13:00

Barna: Numirea unor sefi de parchete fara avizul CSM este o greseala greu de explicat si dezamagitoare Iohannis si Predoiu sa vina in fata romanilor si sa explice de ce atata graba (UPDATE)

Hotnews Hotnews,
 Barna: Numirea unor sefi de parchete fara avizul CSM este o greseala greu de explicat si dezamagitoare Iohannis si Predoiu sa vina in fata romanilor si sa explice de ce atata graba (UPDATE)

USR acuza ca presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, au incalcat recomandarile MCV privind respectarea avizelor negative ale CSM cu privire la numirea procurorilor sefi, Dan Barna afirmand ca numirea unor sefi de parchete fara avizul CSM este o greseala greu de explicat si dezamagitoare. continuă pe Hotnews

Orban, despre numirea sefilor Parchetelor fara avizul CSM: Candidatii indeplinesc exigentele necesare Decizia presedintelui, corecta

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca numirea sefilor Parchetelor fara avizul CSM de catre presedintele Klaus Iohannis este cat se poate de corecta. Potrivit acestuia, candidatii indeplinesc exigentele necesare pentru a ocupa functiile pentru care si-au depus candidaturile.

USR: intr-o Romanie normala, procurorii-sefi nu pot fi numiti fara avizul CSM

Uniunea Salvati Romania sustine ca presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, au incalcat recomandarile MCV, care cer respectarea avizelor negative ale CSM cu privire la numirea procurorilor-sefi.

Cum explica Iohannis numirea procurorilor sefi, in ciuda opozitiei CSM: Avizul negativ mi s-a parut superficial. Mi-a facut placere sa-i numesc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Bruxelles, ca a facut numirile pentru procurorii sefi de la parchete, dupa o analiza atenta, tinand cont de ce a scris ministrul Justitiei, dar si de ce a scris CSM. Despre opozitia CSM a precizat ca avizul a fost usor superficial.

Iohannis, dupa ce a semnat decretele de numire a procurorilor sefi: Am considerat avizul CSM destul de superficial (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a decis sa accepte propunerile inaintate de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, in ciuda a doua avize negative date de.

Klaus Iohannis: Cei trei candidati propusi de Predoiu la sefia parchetelor, foarte buni Avizul CSM, partial destul de superficial

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca cei trei candidati propusi de ministrul Catalin Predoiu la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, pe care el i-a numit joi, sunt foarte buni, iar avizul CSM - negativ pentru Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu - a fost partial destul de superficial.

Klaus Iohannis: Procurorii pe care i-am numit in functii sunt foarte buni. Avizul CSM mi s-a parut partial destul de superficial

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, e de parere ca procurorii pe care i-a numit joi in functii de conducere sunt foarte buni, iar concursul a fost organizat bine si corect. Avizul CSM, insa, a fost partial destul de superficial, a spus Iohannis.

PSD: Klaus Iohannis a incalcat recomandarile MCV prin numirea unor procurori sefi care au aviz negativ de la CSM

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a afirmat joi ca presedintele Klaus Iohannis nu a tinut cont de recomandarile MCV si GRECO atunci cand a numit in functii de procurori sefi persoane care au primit aviz negativ de la Sectia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Iohannis a ajuns de rasul PSD pe domeniul Justitiei. Cazanciuc: Aincalcat recomandarile MCV prin numirea unor procurori sefi care au aviz negativ de la CSM

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a afirmat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis nu a tinut cont de recomandarile MCV si GRECO atunci cand a numit in functii de procurori sefi persoane care au primit aviz negativ de la Sectia pentru Procurori din cadrul CSM.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )