Libnet.ro
UNICEF

15:15

BARNA: Studentii vor avea 50% gratuitate la calatoriile cu trenul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BARNA: Studentii vor avea 50% gratuitate la calatoriile cu trenul

Studentii vor avea 50% reducere la calatoriile cu trenul, pe tot timpul anului, a spus vicepremierul Dan Barna. Pana acum, studentii aveau gratuitate la transportul feroviar. continuă pe Ziarul Bursa

Studentii vor plati jumatate din pretul biletului de tren. Barna: Propunerea prevede sa aiba o gratuitate de 50% pe tot parcursul anului

Studentii nu vor mai calatori gratuit cu trenul, potrivit ultimei variante luate in calcul de Guvern, acestia urmand a plati jumatate din contravaloarea biletelor.

Oficial: Studentii raman fara gratuitatea pe tren, vor avea reducere de 50%. Citu: Nu vad un capat de tara

Studentii nu vor mai beneficia de gratuitate la transportul pe calea ferata, dar vor avea o reducere de 50%, a anuntat premierul Florin Citu, miercuri, la finalul sedintei de guvern.

Horoscop 11 februarie 2021. Zodiile care isi indeplinesc dorintele, vor avea provocari noi

Horoscop 11 februarie 2021. Astrologii aduc vesti noi despre zodii. Care sunt nativii care isi indeplinesc dorintele si ce provocari au. Dar sa nu uitam si de numerele numerele norocoase ale zilei de joi, iar acestea sunt: 2,3,10,18,29,33, in timp ce culorile care iti fac ziua superba sunt: portocaliu si crem. Horoscop 11 februarie 2021 .

Horoscop 10 februarie 2021. Zodiile care azi vor avea mare succes la bani

Luna a facut marti o conjuctie cu Pluto in Capricorn, motiv pentru care zodiile Taur, Fecioara si Capricorn au facut pasi spre o mare schimbare in viata lor. Miercuri, 10 februarie 2021, de la astrologi vin vesti in special despre bani. Zodiile care vor bifa reusite din acest punct de vedere. Horoscop 10 februarie 2021.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )