Libnet.ro
UNICEF

17:00

Barna: Suse155;inerea PNL pentru Nicue153;or Dan, un pas anainte pentru un candidat unic anti-PSD la Bucuree153;ti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Barna: Suse155;inerea PNL pentru Nicue153;or Dan, un pas anainte pentru un candidat unic anti-PSD la Bucuree153;ti

Prea159;edintele USR, Dan Barna, a declarat ca anunapoundul facut de liderul PNL, Ludovic Orban, privind susapoundinerea lui Nicua159;or Dan la Primaria Capitalei reprezinta 039;039;un mare pas anainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucurea159;ti039;039;. continuă pe Wall-Street Ro

Nicue153;or Dan ar fi suse155;inut de PNL pentru Primaria Capitalei. Ce se antacentmpla an Aliane155;a USR-PLUS

UPDATE: Partidul Naapoundional Liberal susapoundine candidatura lui Nicua159;or Dan la funcapoundia de primar general al Capitalei, an alegerile din acest an. Anunapoundul a fost facut de prea159;edintele PNL, premierul interimar Ludovic Orban.

Orban: il propun pe Nicusor Dan drept candidat din partea PNL pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca va propune conducerii largite a PNL ca partidul sa-l sustina pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Nu i-am solicitat lui Dan sa se inscrie in PNL, pentru a tine.

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

Rares Bogdan: Propunerea PNL pentru premier este Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, miercuri, ca liberalii vor merge la consultarile de la Cotroceni tot cu Ludovic Orban ca propunere de premier. Avem totala incredere in presedintele.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )