Libnet.ro
UNICEF

14:00

BARNA, USR: Vom contesta decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BARNA, USR: Vom contesta decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de astazi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

IULIAN BULAI, DEPUTAT USR: Vom contesta decizia BEC

Deputatul USR Iulian Bulai a anuntat ca decizia Biroului Electoral Central de respingere a cererii de inscriere a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare va fi contestata.

Dan Barna: Vom contesta la inalta Curte decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS (VIDEO)

Dan Barna a anuntat, in direct pentru B1TV, ca partidul pe care il conduce va contesta la inalta Curte de Casatie si Justitie decizia Biroului Electoral Central prin care se interzice participarea aliantei USR-.

Dan Barna va ataca la iCCJ decizia BEC cu privire la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de joi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a.

VIDEO Dacian Ciolos, dupa decizia BEC: A venit momentul sa ne scuturam de dragnism si de pesedism prin vot

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a organizat marti, 7 martie, o conferinta de presa speciala la Timisoara, dupa ce Biroul Electoral Central BEC) a respins cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

Ciolos: Decizia BEC de respingere a Aliantei USR-PLUS e impotriva firii, a bunului-simt si chiar a legii

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, califica decizia Biroului Electoral Central de a respinge inregistrarea aliantei cu USR ca fiind impotriva firii, a bunului-simt si chiar a legii.

PSD, catre Ciolos si Barna: USR si PLUS sa inceteze sa mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta

PSD eractioneaza dupa ce reprezentantii USR si PLUS i-au acuzat pe guvernanti de decizia Biroul Electoral Centralde respingere a aliantei dintre cele doua formatiuni politice. Oamenii lui Liviu Dragnea.

TOADER, DUPA CRITICILE LUI IORDACHE: Daca se va hotari remanierea mea, vom respecta decizia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, in aceasta seara, ca, daca se va decide remanierea sa, va respecta decizia si va indeplini atributiile pana cand va aparea in Monitorul Oficial numele urmatorului ministru al Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )