Libnet.ro
UNICEF

09:00

BAROMETRU SIERRA QUADRANT: 58% dintre IMM-uri mai au bani de supravietuire pentru 1-2 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BAROMETRU SIERRA QUADRANT: 58% dintre IMM-uri mai au bani de supravietuire pentru 1-2 luni

Al doilea val al pandemiei de COVID si noile restrictii impuse de autoritati au afectat si mai puternic economia romaneasca, in principal sectorul IMM-urilor, acolo unde problemele financiare s-au acutizat. continuă pe Ziarul Bursa

Peste jumatate dintre IMM-uri mai au bani de supravietuire pentru 1-2 luni

Al doilea val al pandemiei de COVID si noile restrictii impuse de autoritati au afectat si mai puternic economia romaneasca, in principal sectorul IMM-urilor, acolo unde problemele financiare s-au acutizat. 58% dintre reprezentantii companiilor, chestionate intr-un nou barometru Sierra Quadrant, afirma ca mai au fonduri disponibile numai pentru 1-2 luni.

Studiu: 58% dintre IMM-uri declara ca mai au bani de supravietuire numai pentru una-doua luni

Efectele pandemiei de coronavirus incep sa fie resimtite puternic de intreprinderile mici si mijlocii. Potrivit unui studiu, 58% dintre acestea mai au bani de supravietuire numai pentru una-doua luni. Al doilea.

KPMG: Pandemia a impus una dintre cele mai mari cresteri din istorie ale investitiilor in tehnologie

Pandemia Covid-19 a impus una dintre cele mai mari cresteri ale investitiilor in tehnologie, companiile cheltuind echivalentul a aproximativ 15 miliarde de dolari in plus pe saptamana in domeniul tehnologiei, pentru a integra munca la domiciliu in conditii de siguranta, conform studiului de piata CIO Survey 2020, realizat de KPMGHarvey Nash.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )