Libnet.ro
UNICEF

08:15

Baronul Marian Oprisan si Viorica Dancila au pus la cale RECTIFICAREA BUGETARA: Administratia locala are o serie de probleme

B1 B1,
Baronul Marian Oprisan si Viorica Dancila au pus la cale RECTIFICAREA BUGETARA: Administratia locala are o serie de probleme

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan, baron de Vrancea, s-a intalnit, joi, cu premierul Viorica Dancila, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre viitoarea rectificare bugetara. Ne aflam la aproape. continuă pe B1

intalnire de taina, la Guvern. Premierul Viorica Dancila, discutii cu Marian Oprisan

Intalnire de taina, la Guvern. Premierul Viorica Dancila discuta cu Marian Oprisan, liderul PSD insarcinat cu intocmirea listei de criterii pe care candidatii la sefia partidului sa le indeplineasca.

Marian Oprisan, mesaj impaciuitor pentru Viorica Dancila

Marian Oprisan, in calitate de presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, o periaza pe Viorica Dancila si saluta demersul premierului legat de Cimitirul International al.

Ce avere are Marian Oprisan si cum a dobandit-o. in ce dosare a fost judecat baronul PSD de Vrancea

Marian Oprisan a intrat in atentia Agentiei Nationale de Integritate ANI), care a demarat procedura de evaluare a averii liderului PSD Vrancea. Totul a pornit dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora mama sa, care este pensionara, i-ar fi dat drept cadou un autoturism de lux in valoare de 150. 000 de euro.

Marian Oprisan: Peste tot, ambasadorii sunt cei responsabili cu organizarea alegerilor din tarile straine Ce spune baronul de Vrancea despre o eventuala candidatura la prezidentiale

Social-democratul Marian Oprisan, liderul Consiliului Judetean Vrancea, a reiterat ideea potrivit careia de alegerile din tarile straine se ocupa ambasadorii, si nu ministrul roman de Externe sau cel de.

Viorica Dancila: Nu s-a pus problema taierilor de salarii de catre acest Guvern (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu se pune problema taierilor de salarii in sectorul public. intr-o declaratie de presa sustinuta, marti, la Parlament, prim-ministrul a dat asigurari ca de la 1.

Marian Oprisan ii raspunde dur Gabrielei Firea: Mahala politica

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, i-a raspuns dur primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, cea care s-a declarat ingrozita de faptul ca Oprisan face strategie politica a partidului. Sunt un om cu .

Firea: imi e groaza ca Marian Oprisan face strategia politica a PSD. O sa citesc partea care nu-i apartine

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca se ingrozeste la gandul ca Marian Oprisan va face strategia politica a partidului si ca va citi doar acea parte din strategie care nu-i va apartine acestuia. Daca dupa elucubratiile spuse CEx-ul trecut de catre domnul Oprisan inca ne mai bazam pe dumnealui sa ne faca strategia politica a partidului. , a spus Firea.

Marian Oprisan: Unii viseaza sa-i dea PSD lui Victor Ponta

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, joi, inainte de sedinta CEX, ca unii viseaza ca partidul sa fie controlat iar de Victor Ponta. Paul Stanescu vrea sa-i dea partidul lui Victor Ponta?, a.

Marian Oprisan, inaintea sedintei CEx: Deciziile se respecta

Pozitii opuse in PSD inainte de Congresul anuntat pentru sfarsitul lunii. Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, a spus ca joi la Parlament ca nu suntem razgandaci, iar deciziile se vor respecta, asta in co.

Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a amenintat cu bataia pe Marian Oprisan: Nu-mi aduc aminte

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a plans in sedinta CEX de vineri ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, l-a injurat pe holurile sediului PSD. in replica, Ciolacu l-a intrebat, direct,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )