Libnet.ro
UNICEF

20:15

Basarabeanul din topul celor mai buni 100 DJ ai lumii

Adevărul Adevărul,
Basarabeanul din topul celor mai buni 100 DJ ai lumii

Mixeaza pe trei continente si aduna zeci de mii de fani la concerte, iar in curand va lansa primul sau album. La 21 de ani, Andrew Rayel, pe numele sau real Andrei Rata, face furori in muzica electronica mondiala. continuă pe Adevărul

Topul celor mai scumpe chirii din Capitala: Cea mai scumpa proprietate, inchiriata la 27.000 euro pe luna

Bucurestiul este orasul cu cele mai mari chirii, iar in topul celor mai scumpe proprietati date spre inchiriere se afla o vila data pentru suma de 27. 000 euro pe luna. Vila cu 10 camere, intinsa pe o suprafat.

Apple a detronat Coca Cola in topul celor mai valoroase branduri din lume (FOTO)

Apple a detronat Coca Cola in topul celor mai valoroase branduri din lume, noteaza NYTimes. Compania a ocupat primul loc in acest clasament, dupa ce 13 ani la rand Coca Cola a fost liderul topului. Apple este.

Topul celor mai scumpe chirii din Bucuresti

O vila cu 10 camere, cu o suprafata de 2. 000 de metri patrati, situata in zona Aviatorilor, ocupa primul loc in topul proprietatilor pentru care proprietarii din Bucuresti cer cele mai mari chirii, respectiv 27. 000 de euro pe luna, potrivit portalului.

FOTO Topul celor mai scumpe chirii din Bucuresti. Preturile ajung pana la 27.000 de euro pe luna

O vila cu 10 camere, cu o suprafata de 2. 000 de metri patrati, situata in zona Aviatorilor, ocupa primul loc in topul proprietatilor pentru care proprietarii din Bucuresti cer cele mai mari chirii, respectiv 27. 000 de euro pe luna, potrivit portalului imobiliare. ro.

MAGAZIN Istoria cariilor dentare. Ghidul de conversatie om-gorila. Materie facuta din LUMINA? Topul celor mai dezgustatoare lucruri gasite in mancare. 10 studii psihologice ciudate rau. TED Talks

Probabil ca si genetica isi are rolul si influenta ei, dar cert e ca si comportamentul nostru de zi cu zi ne apropie sau ne indeparteaza de fericire. Oamenii de stiinta s-au intrebat adesea daca continutul conversatiilor noastre este legat in vreun fel de gradul de fericire in ansablu. Ei au facut un studiu in cadrul caruia au inregistrat conversatiile subiectilor in timpul vietii lor de zi cu zi. Si au descoperit ca persoanele care au avut conversatii profunde au avut tendinta de a fi mai fericite decat cei care au discutat banalitati sau pe teme conjuncturale.

Cei mai buni bucatari dintre vedete vin la MasterChef - Proba celebritatii.Care sunt ingredientele lor secrete

Din 22 octombrie, show-ul MasterChef - Proba celebritatii, de la Pro TV, 15 vedete pasionate de gatit: Jojo, Laura Cosoi, Gina Pistol, Elena Lasconi, Carmen Serban, Alex Dima, Adrian Daminescu, Gabriela si Monica Irima surorile Cheeky Girls), Don Baxter, Pacha Man, Serban Copot Animal X), Octavian Strunila, Catalin Josan si Ioan Isaiu. Dar cat de mare este pasiunea fiecaruia si cum intentioneaza ei sa fiarba publicul si juriul?.

FOTO O romanca este printre cei mai buni trei somelieri ai Europei

Iulia Scavo Gosea), membra a Asociatiei Somelierilor din Romania, s-a clasat a treia aseara in finala competitiei pentru titlul de Cel mai Bun Somelier din Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )