Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bascanul Gagauziei: Traian Basescu pledeaza pentru lichidarea Republicii Moldova.

România Liberă România Liberă,
Bascanul Gagauziei: Traian Basescu pledeaza pentru lichidarea Republicii Moldova.

Bascanul Gagauziei Mihail Formuzal a aparat vineri dreptul unitatii autonome la referendum, subliniind ca sustine statalitatea Republicii Moldova, spre deosebire de presedintele Traian Basescu care, in opinia sa, merita se fie declarat persona non grata, potrivit site-ului oficial al UTA Gagauzia, citat de Mediafax. Actionam intr-un cadru constitutional, nu incalcam nimic. Avem dreptul sa organizam un referendum consultativ pe teritoriul Gagauziei, a afirmat Formuzal. Bascanul a subliniat . continuă pe România Liberă

Bascanul Gagauziei: Traian Basescu pledeaza pentru lichidarea Republicii Moldova

Bascanul Gagauziei Mihail Formuzal apara dreptul unitatii autonome la referendum, subliniind ca sustine statalitatea Republicii Moldova, spre deosebire de presedintele Traian Basescu care, in opinia sa, merita se fie declarat persona non grata pe motiv ca pledeaza pentru lichidarea statului moldovenesc, potrivit site-ului oficial al UTA Gagauzia citat de Mediafax.

Bascanul Gagauziei: Traian Basescu pledeaza pentru lichidarea Republicii Moldova

Bascanul Gagauziei, Mihail Formuzal, a aparat vineri dreptul unitatii autonome la referendum, subliniind ca sustine statalitatea Republicii Moldova, spre deosebire de presedintele Traian Basescu care, in opinia sa, merita se fie declarat persona non.

Bascanul Gagauziei contra presedintelui Romaniei.

Bascanul Gagauziei Mihail Formuzal a aparat vineri dreptul unitatii autonome la referendum, subliniind ca sustine statalitatea Republicii Moldova, spre deosebire de presedintele Traian Basescu care, in opinia sa, merita se fie declarat persona non grata, potrivit site-ului oficial al UTA Gagauzia, informeaza Mediafax. Actionam intr-un cadru constitutional, nu incalcam nimic. Avem dreptul saorganizam un referendum consultativ pe teritoriul Gagauziei, a afirmat Formuzal. Bascanul a subliniat .

Bascanul Gagauziei: De ce pana acum autoritatile de la Chisinau nu l-au declarat pe Traian Basescu persona non grata pentru declaratiile sale?

Bascanul Gagauziei Mihail Formuzal a aparat ieri dreptul unitatii autonome la referendum, subliniind ca sustine statalitatea Republicii Moldova, spre deosebire de presedintele Traian Basescu care, in opinia sa, merita se fie declarat persona non grata, potrivit site-ului oficial al UTA Gagauzia.

Traian Basescu: Vom face o oferta politica Republicii Moldova daca nu se reuseste asigurarea securitatii si suveranitatii acestei tari

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri ca Romania nu poate ramane impasibila daca vor exista provocari din Transnistria si zona gagauza iar Bucurestiul va face o oferta politica Republicii Moldova daca nu se reuseste asigurarea securitatii si suveranitatii acestei tari.

Traian Basescu l-a decorat pe ambasadorul Spaniei: Ati fost extrem de eficient.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat, miercuri, pe Estanislao de Grandes Pascual, ambasadorul Regatului Spaniei in Romania, seful statului apreciind modul in care romanii sunt tratati in Spania, lucru de exceptie in mediul european actual, relateaza Mediafax. Nu este un simplu gest diplomatic, ci este un semn de multumire pentru modul in care v-ati desfasurat cei cinci ani de activitate in functia de ambasador al Regatului Spaniei la Bucuresti, a aratat Traian Basescu. Seful statului a .

Editie de Weekend. 10 capete de acuzare pentru Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a fost si este implicat in mai multe scandaluri si anchete. Jurnalista Catalina Porumbel a prezentat in Editia de Weekend de sambata, o lista cu 10 astfel de.

Peste 100.000 de oameni au semnat petitia pentru demisia presedintelui Traian Basescu

Peste 107. 000 de oameni au semnat pana acum petitia online pentru demisia presedintelui Traian Basescu. Creste de la o ora la alta numarul de semnatari ai petitiei in care Antena 3 cere romanilor.

Traian Basescu se intalneste in Israel cu presedintele Shimon Peres, premierul Netanyahu ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru postul de radio Kol Israel, ca in cadrul vizitei pe care o va face in urmatoarele zile in Israel va avea intalniri cu presedintele Shimon Peres, premierul Benjamin Netanyahu, dar si cu romanii din zona, potrivit Mediafax. Traian Basescu a anuntat ca, in cadrul vizitei oficiale in Israel, se va intalni de asemenea cu presedintele Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein, si cu ministrul de Externe, Avigdor Lieberman. Seful statului a mai .

Traian Basescu, declaratii de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Citeste si: Basescu avertizeaza Uniunea Europeana in privinta respectarii Tratatelor si a Moldovei Seful statului a avut astazi o intalnire cu presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy. In cadrul discutiei, Basescu a atentionat asupra riscurilor Gagauzia si Transnistria. Subiectele sunt anuntate, problema Moldovei, sprijinul pentru Moldova .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )