Libnet.ro
UNICEF

06:45

Basescu afirma ca acuzatia DNA la adresa fostului ministru Toba este SUBTIRE

România Liberă România Liberă,
Basescu afirma ca acuzatia DNA la adresa fostului ministru Toba este SUBTIRE

Traian Basescu a spus, duminica seara, ca nu crede ca a existat o miza politica pentru inlaturarea lui Petre Toba de la MAI, adaugand insa ca acuzatia din comunicatul DNA privind favorizarea infractorului este subtire. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Acuzatia DNA impotriva lui Toba nu cred ca a fost formulata de un procuror cu o buna calificare, nu e in regula

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Romania TV, ca, potrivit acuzatiilor prezentate public de DNA, Klaus Iohannis ar trebui sa respinga cererea de urmarire penala, pentru ca nu pare a fi facuta de un procuror bine calificat si nu pare a fi in regula, insa recunoaste ca in dosarul fostului ministru ar putea fi si alte dovezi.

Gabriel Oprea, la mana colegilor: Cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministru de Interne a ajuns la Senat

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, este la mana colegilor parlamentari. Cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministru, pentru ucidere din culpa, in dosarul mortii.

Oprea, acuzat de UCIDERE DIN CULPA. DNA cere avizul Senatului pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru in cazul mortii politistului Gigina (VIDEO)

DNA cere aviz din partea Senatului pentru incepeterea urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea , acuzatia fiind cea de ucidere din culpa. Procurorii anticoruptie au facut o corelatie intre.

Ce crede Raluca Pruna despre anchetarea fostului ministru de Interne, Petre Toba

Ministrul Justitiei Raluca Pruna a afirmat ca nu doreste sa comenteze cazul ministrului demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, afirmand insa ca a constatat faptul ca lupta anticoruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )